Hoe De Koreaanse Taal Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Koreaanse Taal Te Installeren
Hoe De Koreaanse Taal Te Installeren

Video: Hoe De Koreaanse Taal Te Installeren

Video: Hoe De Koreaanse Taal Te Installeren
Video: How to change display language in Windows 7 - Simple steps 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een nieuw besturingssysteem installeert, moet u altijd de tijd nemen om uw computer "voor uzelf" aan te passen. Dit geldt ook voor het instellen van internettoegang, het toevoegen van de benodigde talen en het installeren van software.

Hoe de Koreaanse taal te installeren
Hoe de Koreaanse taal te installeren

instructies:

Stap 1

Installeer ondersteuning voor de Koreaanse taal en voeg vervolgens lettertypen toe aan het systeem als u Koreaans moet typen op Windows XP. Om Koreaans aan uw computer toe te voegen, moet u ondersteuning voor de oosterse taal hebben geïnstalleerd. Hiervoor moet u de installatieschijf in het station plaatsen. Als je het niet hebt, download dan de schijfkopie en koppel het met Deamon Tools Alcohol 120%.

Stap 2

Klik op de knop "Start", selecteer de opdracht "Configuratiescherm", selecteer vervolgens de optie "Regionale en talen" en selecteer het submenu "Talen" om de Koreaanse taal te installeren. Selecteer de opdracht "Extra talen toevoegen", controleer de ondersteuning voor de talen die u nodig hebt.

Stap 3

Het is beter om beide aan te vinken, dit zal naast Koreaans ook Japans en Chinees toevoegen. Vervolgens heeft het programma een installatieschijf nodig, plaats deze in het station of emuleer de schijf met de programma's die in de eerste stap zijn gespecificeerd. Wacht terwijl het programma de bestanden kopieert die je nodig hebt om de Koreaanse taal aan je computer toe te voegen. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Ga naar het hoofdmenu met behulp van de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm", ga naar het menu "Regionale en taalopties" en selecteer vervolgens het tabblad "Talen". Klik op de knop "Toevoegen", selecteer de Koreaanse taal in de lijst die verschijnt, klik op "Toepassen".

Stap 5

Voeg ondersteuning voor oosterse talen toe aan het Ubuntu-besturingssysteem door sudo apt-get install in te voeren in de terminal en de naam van het pakket dat wordt geïnstalleerd ibus ibus-anthy im-switch. Nadat de installatie is voltooid, voert u de opdracht im-switch –c in. Om de Koreaanse taal te installeren, moet u het commando # apt-get install ttf-baekmuk invoeren.

Stap 6

Om een taal toe te voegen aan de toetsenbordindeling en een toetsencombinatie in te stellen om de taal te wijzigen, gaat u naar het hoofdmenu, selecteert u "Systeem", vervolgens "Opties" en het item "Toetsenbord", daar selecteert u "Talen" en voegt u de Koreaanse taal toe.

Aanbevolen: