Hoe De Aankoop Van Het 1C-programma In 1C . Weer Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe De Aankoop Van Het 1C-programma In 1C . Weer Te Geven
Hoe De Aankoop Van Het 1C-programma In 1C . Weer Te Geven

Video: Hoe De Aankoop Van Het 1C-programma In 1C . Weer Te Geven

Video: Hoe De Aankoop Van Het 1C-programma In 1C . Weer Te Geven
Video: Hanni Handig met SketchUp - Basis - Opdracht 1C - DEEL 3 2024, April
Anonim

Het 1C-programma kan veel doen, maar het weerspiegelt reeds volbrachte feiten en kan deze niet veranderen. Het is belangrijk om op het moment van aanschaf van de applicatie zelf te voorzien in alle knelpunten in het stadium van het sluiten van een overeenkomst en om elk punt van de overeenkomst duidelijk te omschrijven. Dan zal het invoeren van deze transactie in 1C niet moeilijk zijn.

Hoe de aankoop van het 1C-programma in 1C. weer te geven
Hoe de aankoop van het 1C-programma in 1C. weer te geven

instructies:

Stap 1

Bestudeer zorgvuldig het contract voor de aankoop van het 1C-programma. Om het proces van acquisitie in de boekhouding weer te geven, is het belangrijk om de fasen en voorwaarden van implementatie, de procedure voor betaling en de regels voor acceptatie / levering van door de partijen geaccepteerde werken te kennen.

Stap 2

De voortgang van de uitvoering en inbedrijfstelling van afzonderlijke blokken van het programma wordt bewaakt door specialisten in de relevante productiegebieden: magazijn, boekhouding, enz. Na het invullen van de acceptatiedocumenten kunt u beginnen met het registreren van het ontvangen materiaal en dit in 1C weergeven.

Stap 3

In wezen zijn alle inkomsten onder het contract voor de overname van het 1C-programma verdeeld in materieel en immaterieel. Dienovereenkomstig zijn de accounts in het 1C-programma ook anders.

Stap 4

Ontvangsten van goederen en materialen (literatuur op 1C, installatieschijven, enz.) worden opgemaakt door middel van vrachtbrieven. Als u facturen correct heeft uitgevoerd en ondertekend, geeft u de aankomst van goederen en materialen weer in het 1C-programma.

Stap 5

Selecteer in de volledige interface Documenten in het hoofdmenu. Submenu "Inkoopbeheer", hierna "Ontvangst van goederen en diensten". Klik op de werkbalk op het pictogram Toevoegen. Selecteer in het geopende document een tegenpartij, vink de vakjes "Boekhouding", "Belastingadministratie" en eventueel "Managementboekhouding" aan. Voorraden worden ingevoerd in het tabblad "Producten". Plaats het ingevulde document.

Stap 6

Het hele werk aan het opzetten en debuggen van het programma, het laden van gegevens uit de oude database, enz. is in feite diensten en wordt aangegaan in 1C op basis van door partijen ondertekende akten van voltooid werk. De handeling voor de ontvangen diensten wordt weergegeven, in tegenstelling tot goederen en materialen, in het tabblad "Diensten" in het document van de sectie "Ontvangst van goederen en diensten".

Stap 7

De betaling voor de uitgevoerde werkzaamheden wordt weergegeven in het gedeelte "Bankdocumenten" van het item "Documenten" in het hoofdmenu, het submenu "Kasbeheer".

Aanbevolen: