Hoe Een Portemonnee Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Portemonnee Te Deblokkeren
Hoe Een Portemonnee Te Deblokkeren

Video: Hoe Een Portemonnee Te Deblokkeren

Video: Hoe Een Portemonnee Te Deblokkeren
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, April
Anonim

Soms hebben gebruikers van betalingssystemen onaangename gevoelens wanneer ze in plaats van een bericht over een geldoverboeking een bericht zien over een verboden operatie vanwege een geblokkeerde portemonnee. Er is een eenvoudige mogelijkheid om snel en betrouwbaar de controle over uw rekening in betalingssystemen terug te krijgen.

Hoe een portemonnee te deblokkeren
Hoe een portemonnee te deblokkeren

Noodzakelijk

Account geregistreerd in het betalingssysteem

instructies:

Stap 1

Met dit algoritme van acties kunt u de portemonnee ontgrendelen en de geïdentificeerde versie binnen één week krijgen. Schrijf een brief waarin u het probleem beschrijft aan de Yandex-ondersteuningsservice op [email protected] - dit is het eerste dat u moet doen. U moet het probleem zo duidelijk en duidelijk mogelijk aangeven, met sjablonen voor verklaringen. Vergeet niet uw rekeningnummer te vermelden. De brief moet worden verzonden vanuit de brievenbus, die in de toekomst als identificatie zou moeten worden gebruikt.

Stap 2

Binnen een uur wordt een supportreactie verzonden naar de mailbox van waaruit de brief is verzonden, die in twee letters wordt verzonden. Wacht op de ontvangst van verschillende brieven van de technische ondersteuning. De eerste brief informeert de gebruiker dat de aanvraag die hij heeft geschreven met succes is ontvangen en dat deze is geregistreerd onder een unieke code - dit is de essentie van het verzenden van de aanvraag. Voor verdere acties heeft u een geregistreerd beroep nodig, voor hulp moet u contact opnemen met de gebruikersondersteuning van Yandex.

Stap 3

In de tweede brief van de technische ondersteuning worden drie belangrijke manieren voorgesteld en beschreven om uzelf te identificeren. Onder hen zal de identificatiemethode door het CONTACT-systeem worden aangegeven. De brief bevat de bijbehorende link. Je zou ermee aan de slag moeten gaan.

Stap 4

Kies er dan voor om een aanvraag in te vullen op de Yandex-website, vul deze in volgens het voorbeeld. Volg de link onderaan het venster naar de volgende stap. Om deze actie correct uit te voeren, moet u uw betalingswachtwoord invoeren. Vul het bijgevoegde formulier in en klik op het item "Een aanvraag maken". Na deze actie moet u de aanvraag afdrukken.

Stap 5

Kom met uw paspoort en een uitgeprinte aanvraag naar het dichtstbijzijnde CONTACT-servicecentrum. Bij het servicecentrum moet u 175 roebel betalen, waarvan 75 voor de overdracht in rekening wordt gebracht en 100 roebel wordt bijgeschreven op de gebruikersaccount.

Stap 6

Nadat de betaling via het CONTACT-systeem is gedaan, wordt na enige tijd, van twee tot vier dagen, de link "Informatie controleren" geactiveerd in het gedeelte "Geld" - klik erop. Na nog een dag is de verificatie van de informatie voltooid en is de portemonnee van de gebruiker weer klaar voor gebruik.

Aanbevolen: