Hoe Het Systeem Te Deblokkeren Van Virussen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Deblokkeren Van Virussen
Hoe Het Systeem Te Deblokkeren Van Virussen

Video: Hoe Het Systeem Te Deblokkeren Van Virussen

Video: Как паразиты изменяют поведение хозяев — Яап де Рооде 2022, November
Anonim

Er is een groot aantal virussen die de toegang tot het besturingssysteem of sommige functies ervan verhinderen. U moet zelf weten hoe u dergelijke schadelijke programma's kunt verwijderen.

Hoe het systeem te deblokkeren van virussen
Hoe het systeem te deblokkeren van virussen

Het is nodig

Internettoegang, LiveCD

instructies:

Stap 1

Een van de meest voorkomende en snelste manieren om een ​​virusvenster te verwijderen, is door de juiste code in te voeren. Natuurlijk moet je niet zelf proberen de juiste combinatie te vinden. Het nadeel van deze methode is dat je een mobiele telefoon of computer met internettoegang nodig hebt.

Stap 2

Open de Kaspersky-antiviruswebsite door op de link te klikken http://support.kaspersky.com/viruses/deblocker of http://sms.kaspersky.com. Beide sites hebben velden voor het invoeren van een telefoonnummer. Kopieer het nummer dat in de reclamebanner wordt vermeld in deze velden en klik op de knop "Code ophalen"

Stap 3

Voer de door het systeem voorgestelde combinaties in het veld van het blokkeringsvenster in. Als geen van de opties naar voren is gekomen, herhaal dan de stappen die zijn gedaan door op de link te klikke

Stap 4

Probeer naast het invoeren van een telefoonnummer ook het advertentievenster op uw scherm te vinden in de galerij met de meest populaire banners.

Stap 5

Als het virus dat uw besturingssysteem heeft geïnfecteerd relatief nieuw is, kunt u er helaas niet de juiste code voor vinden. In dergelijke gevallen raden we aan om systeemherstelschijven te gebruiken.

Stap 6

Als je Windows XP gebruikt, heb je een Reanimator of LiveCD nodig. Installeer het in de schijf en zet de computer aan. Zoek het menu Systeemherstel en start het herstelproces.

Stap 7

Als u Windows Seven (Vista) gebruikt, is de installatieschijf met het archief van dit besturingssysteem geschikt voor u. Voer het installatieprogramma van het besturingssysteem uit.

Stap 8

Wacht tot het venster met het menu "Geavanceerde herstelopties" verschijnt. Ga naar dit menu en activeer het item "Opstartherstel". Start uw computer opnieuw op nadat u dit proces hebt voltooid. Uiteraard hoeft u niet het hele besturingssysteem opnieuw te installeren.

Populair per onderwerp