Hoe Stuurprogramma's Automatisch Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Automatisch Bij Te Werken
Hoe Stuurprogramma's Automatisch Bij Te Werken

Video: Hoe Stuurprogramma's Automatisch Bij Te Werken

Video: Hoe Stuurprogramma's Automatisch Bij Te Werken
Video: HP software en stuurprogramma's automatisch bijwerken met HP Support Assistant 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat de apparatuur die op een pc is geïnstalleerd correct werkt, moeten speciale bestanden worden geïnstalleerd - stuurprogramma's. Door hun aanwezigheid kunnen apparaten de opdrachten van de centrale processor correct decoderen.

Hoe stuurprogramma's automatisch bij te werken
Hoe stuurprogramma's automatisch bij te werken

Het is nodig

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Er zijn twee hoofdtypen van automatische stuurprogramma-installatie. In het eerste geval heeft u een actieve internetverbinding nodig. Nadat u de toegang tot het World Wide Web hebt ingesteld, opent u het menu Start.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer" en open het item "Eigenschappen". Selecteer in het geopende menu de link "Apparaatbeheer". Wacht even terwijl het systeem de lijst met aangesloten apparatuur voorbereidt.

Stap 3

Zoek de naam van het apparaat waarvoor u de stuurprogramma's wilt bijwerken. Klik met de rechtermuisknop op de naam en ga naar het item "Stuurprogramma's bijwerken". Wacht tot er een nieuw venster wordt geopend.

Stap 4

Selecteer de modus "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's". Het bepalen van de juiste bestanden kan enkele minuten duren. Als het systeem de juiste stuurprogramma's vindt, zal het deze automatisch installeren.

Stap 5

Klik op de knop Sluiten na het voltooien van deze procedure. Doe hetzelfde als het automatisch zoeken door de bestuurder mislukt.

Stap 6

Download de Sam Drivers-installatiebestanden. Installeer dit programma. Open de map waar de werkbestanden zijn uitgepakt en open DIA-drv.exe

Stap 7

Het programma scant automatisch de beschikbare hardware en informeert u over de noodzaak om de stuurprogramma's bij te werken. Vink de vakjes aan naast de bestandssets die u wilt installeren.

Stap 8

Klik op de knop Bijwerken. Selecteer de optie Stille installatie in het vervolgkeuzemenu. Nadat het lopende proces is voltooid, verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Selecteer "Nu" en wacht tot het systeem is afgesloten.

Stap 9

Open het menu Apparaatbeheer. Zorg ervoor dat de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd voor de vereiste hardware.

Aanbevolen: