Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Achterhalen
Video: Зарабатывайте 30 долларов в минуту, вводя имя онлайн! До... 2024, Mei
Anonim

De beste manier om erachter te komen waar je goed in bent, is door je vaardigheden op de proef te stellen. Hiervoor zijn hulpmiddelen om iets te leren, in ons geval de vaardigheid om snel te typen, het meest geschikt. En met deze tools kunt u in de regel de typsnelheid meten. Deze tools omvatten internetportalen die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van snel printen.

Hoe u uw typesnelheid kunt achterhalen
Hoe u uw typesnelheid kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

De eerste is nabiraem.ru. Hier kunt u de test in verschillende talen maken. Afhankelijk van de resultaten van de volgende set, wordt je resultaat en het aantal gemaakte fouten aangekondigd. Nadat u zich op de site heeft geregistreerd, heeft u toegang tot de statistieken van uw tests. Of u deze cursus wel of niet volgt, beslis zelf, u kunt er meer over lezen (inclusief de betalingsvoorwaarden) in de sectie "Over de site". Ook kan de typesnelheid op een speelse manier worden gemeten, in concurrentie met andere bezoekers van de portal. Als u op de link "Wervingswedstrijd" klikt, wordt u naar een soort race geleid, waar de resultaten van het afdrukken van elke deelnemer in realtime worden weergegeven met behulp van de beweging van auto's, vergelijkbaar met de auto's van "Formule 1". Het is geen slecht idee om een competitieve geest in het leren van snel typen te brengen, maar het heeft een interessantere implementatie op een andere bron.

Stap 2

Deze bron is klavogonki.ru. U vindt hier geen specifieke snelheidstest, omdat het competitieve systeem is fundamenteel. Het principe is hetzelfde: u typt en de typemachine die aan uw bijnaam is toegewezen (als u niet bent geregistreerd, wordt u "gast" genoemd), de machine beweegt in overeenstemming met de snelheid van uw typen, achterblijvend, verplaatsend niveau of voor buren in de spelrace. Voordat je je registreert, heb je toegang tot twee van de drie hoofdsecties van de site ("Snelstart" en "Selecteer aankomst"), na - "Jouw spel". Door op "Snel starten" te klikken, wordt u naar een van de willekeurige spellen gebracht, op "Selecteer aankomst" - in het menu voor het kiezen van spellen die in de nabije toekomst zullen starten. In het gedeelte Custom Game kun je je eigen race maken door te kiezen uit negen verschillende modi. In de "Abracadabra"-modus moet u bijvoorbeeld willekeurig gegenereerde woorden typen en in de "Foutvrije" modus moet u absoluut zonder typefouten kunnen schrijven. Een fout is diskwalificatie.

Stap 3

U kunt echter wel iemand vragen om u te helpen. Rust deze persoon uit met een stopwatch, een soort encyclopedie, ga naast je zitten en laat hem je controleren. Hoewel je het met de juiste vaardigheid zelf kunt doen.

Aanbevolen: