Hoe Voeg Ik Skins Toe

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Ik Skins Toe
Hoe Voeg Ik Skins Toe

Video: Hoe Voeg Ik Skins Toe

Video: Hoe Voeg Ik Skins Toe
Video: როგორ დავაყენოთ minecarft skin/How to use minecraft skins👍👍 2024, Mei
Anonim

Skins zijn sets van texturen en verschillende decoraties die kunnen worden toegevoegd aan computerspellen, maar ook aan systeem- en mobiele applicaties. U kunt ze zelf maken met speciale programma's of kant-en-klare programma's downloaden van internet.

Hoe skins toe te voegen
Hoe skins toe te voegen

instructies:

Stap 1

Het laden van nieuwe skins voor personages en objecten uit de omringende wereld is een populaire hobby voor spelers in Minecraft. Om je eigen skins te maken, kun je het speciale MC Skin Editor-hulpprogramma gebruiken, beschikbaar voor installatie vanuit de gamekit of gedownload van het netwerk. Ook kant-en-klare sets van "skins" in png-formaat zijn beschikbaar om te downloaden op gaming-sites en forums. Met MC Skin Editor kun je niet alleen skins maken, maar ze ook overbrengen naar het spel met behulp van speciale tools die beschikbaar zijn in het programmamenu.

Stap 2

Nieuwe skins worden vaak ook geïnstalleerd door Counter Strike-spelers. De texturen voor dit spel hebben de mdl-extensie. Het proces om ze te maken is relatief complex en vereist vaardigheden in het werken met modellen en afbeeldingen in 3D Studio Max en Adobe Photoshop. De gemakkelijkste manier om geschikte skins te vinden en te kiezen, is op amateursites op internet. Pak het archief met texturen uit in de map Сstrike / models in de gamedirectory, nadat je de vorige versies van de bestanden in een aparte map hebt opgeslagen.

Stap 3

U kunt de skins wijzigen in het Windows-besturingssysteem. Ga hiervoor naar het configuratiescherm en selecteer "Weergeven". U kunt het uiterlijk van het bureaublad en de mappen volledig wijzigen op het tabblad "Thema's", en op het tabblad "Uiterlijk" kunt u het kleurenschema en het uiterlijk van afzonderlijke systeemelementen wijzigen.

Stap 4

Sommige MS Windows-applicaties ondersteunen ook veranderende skins zoals Media Player, Winamp, ICQ, enz. Het wijzigen van het ontwerp daarin doet u door naar het overeenkomstige tabblad in het hoofdmenu te gaan. Hier kunt u een van de vooraf geïnstalleerde skins kiezen of het pad naar de gedownloade inhoud op uw harde schijf specificeren. Bovendien is de functie van het wisselen van skins ook beschikbaar op mobiele telefoons op basis van het Symbian-platform, en wordt uitgevoerd door standaardstructuren in het swf-formaat te vervangen door nieuwe bestanden in de overeenkomstige mappen in het geheugen van het apparaat.

Aanbevolen: