Hoe Te Verspreiden?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verspreiden?
Hoe Te Verspreiden?

Video: Hoe Te Verspreiden?

Video: Hoe Te Verspreiden?
Video: Hoe jouw afweersysteem corona gaat verslaan 2024, April
Anonim

Een van de meest populaire manieren om inhoud op internet over te zetten, zijn trackers. Je kunt er alles op downloaden. Dit gebeurt heel eenvoudig. De ene gebruiker maakt een distributie van materiaal, een andere downloadt en bekijkt het. Als u uw informatie met de wereld wilt delen, moet u leren hoe u deze kunt verspreiden.

Hoe te verspreiden?
Hoe te verspreiden?

Noodzakelijk

Utorrent programma

instructies:

Stap 1

Start het uTorrent-programma. Klik op het menu Bestand en vervolgens op Nieuwe torrent maken. Dit opent een dialoogvenster voor het maken van een torrent-bestand. Op de eerste regel moet u het gewenste bestand of de gewenste map selecteren. Dit wordt gedaan met behulp van de juiste knopnamen. In het veld "Trackerinstellingen" moet u het adres opgeven van de tracker waarvoor u distribueert. Klik vervolgens op "Maken en opslaan in …". Kies een locatie om het torrent-bestand op te slaan.

Stap 2

Voer de pagina uit met je tracker. Klik op het veld "Download" en u krijgt een pagina te zien waar u uw torrents kunt downloaden. Om toegang te krijgen, moet u soms de rechten van een uploader verkrijgen. Kies een onderwerp voor uw inhoud. Het kan een film, clip, videogame, muziek, enz. Wanneer u een specifiek type informatie selecteert, wordt een specifiek veld met parameters geopend dat u moet specificeren. Vergeet daarna niet om de poster en enkele screenshots (indien nodig) te uploaden. Klik op de knop Opslaan.

Stap 3

Nu is uw distributie op de tracker verschenen. Maar niemand kan het downloaden. Om deze mogelijkheid te openen, downloadt u uw eigen torrent-bestand. Sla het op in plaats van het bestand dat u oorspronkelijk hebt gemaakt. Gebruik vervolgens uTorrent om het te openen. In het geopende venster navigeert u door het pad en selecteert u de informatie die in uw torrent staat. Als je bijvoorbeeld een torrent voor de Terminator-film hebt gemaakt, kies die dan. Daarna wordt het bestand gecontroleerd. Aan het einde ervan wordt uw materiaal een volwaardige distributie.

Aanbevolen: