Tekst Laten Inspringen

Inhoudsopgave:

Tekst Laten Inspringen
Tekst Laten Inspringen

Video: Tekst Laten Inspringen

Video: Tekst Laten Inspringen
Video: Project tekstverwerking: Tekst laten inspringen 2024, Mei
Anonim

Bij het correct opmaken van de inhoud van een tekstdocument, of het nu een werkrapport of trainingsmateriaal is, hebt u mogelijk professionele teksteditoropdrachten nodig uit de sectie "Alinea", zoals tekst inspringen en vele andere. Gebruik ze altijd om je werk goed in te kaderen.

Tekst laten inspringen
Tekst laten inspringen

Het is nodig

Commando "Alinea"

instructies:

Stap 1

Ga naar de Microsoft Word-teksteditor in het bovenste menu "Formaat". Klik op de paragraaf "Alinea". Er verschijnt een nieuw venster "Alinea", waar u op het tabblad "Inspringingen en afstand" moet klikken. Zoek in het midden van het venster het veld "Inspringen".

Stap 2

Stel de grootte van de inspringing aan de linker- en rechterkant in. Het wordt gemeten in centimeters. Stel de parameters van de eerste regel in het aangrenzende venster in. Selecteer "Inspringen". Geef de exacte maat op door op de pijlen te klikken. Klik OK".

Stap 3

U kunt ook de opmaakelementen in de werkbalk gebruiken. Ze worden "Uitsteeksel" en "Inspringing" genoemd en ze zien eruit als vierkante knoppen met een schematische tekening in de vorm van een pijl en een alinea. Klik op de knop "Inspringen" om de waarde te wijzigen.

Aanbevolen: