Hoe Android Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Android Te Deblokkeren
Hoe Android Te Deblokkeren

Video: Hoe Android Te Deblokkeren

Video: Hoe Android Te Deblokkeren
Video: Hoe telefoonnummers te blokkeren en deblokkeren op Android Smartphone 2024, Mei
Anonim

Op mobiele telefoons met het Android-besturingssysteem is er een functie om de toegang tot het menu of sommige elementen ervan te blokkeren. Deze instelling is vrij eenvoudig te omzeilen als je de informatie een keer wilt bekijken.

Hoe Android te deblokkeren
Hoe Android te deblokkeren

Het is nodig

  • - documentatie vanaf een mobiel apparaat;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Als u het menu van een mobiel apparaat met het Android-besturingssysteem wilt openen en de toegangscode niet weet, gebruikt u de tweede telefoon en belt u vanaf deze naar de telefoon met het geblokkeerde menu. Neem de oproep aan, selecteer het telefoonmenu en bekijk de gegevens die u nodig heeft, waar u voorheen geen toegang toe had. Houd er rekening mee dat om ze te bekijken, het gesprek in de wacht moet staan, omdat na het resetten van het gesprek de telefoon weer wordt vergrendeld en de gegevens weer worden vergrendeld.

Stap 2

Gebruik internet om uw telefoon te ontgrendelen met het Android-besturingssysteem. Zoek een speciale ontgrendelingscode op thematische sites, deze kan variëren afhankelijk van het model van het mobiele apparaat, de versie van het besturingssysteem, enzovoort. De meest voorkomende combinaties van knoppen worden gebruikt. Voordat u de ontgrendelcode invoert, moet u altijd de invoertaal voor tekens, de modus (cijfers of letters) controleren en de juiste spelling van kleine letters en hoofdletters in acht nemen. Let vooral op het koppelteken en het onderstrepingsteken.

Stap 3

Als u de informatie die u nodig hebt om uw mobiele apparaat met het Android-besturingssysteem te ontgrendelen niet hebt gevonden, neem dan contact op met de technische ondersteuningsspecialisten, waarvan het nummer wordt aangegeven in de telefoondocumentatie. Voor ontgrendeling kunt u ook contact opnemen met gespecialiseerde servicecentra in uw stad.

Stap 4

Probeer ook gebruik te maken van aanvullende diensten die worden aangeboden door medewerkers van verkooppunten voor mobiele telefoons, misschien hebben zij de nodige informatie over uw probleem. Probeer verschillende programma's om wachtwoorden te raden, maar dit is zeer ongewenst. Als je dergelijke problemen met je telefoon hebt, is het het beste als je niet over de juiste vaardigheden beschikt om contact op te nemen met een professional, omdat je de zaken nog erger kunt maken.

Aanbevolen: