Een USB-flashstation Op Een Computer Installeren

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Op Een Computer Installeren
Een USB-flashstation Op Een Computer Installeren

Video: Een USB-flashstation Op Een Computer Installeren

Video: Een USB-flashstation Op Een Computer Installeren
Video: windows installatie USB-stick maken 2024, April
Anonim

Wanneer we met een computer werken, voeren we een groot aantal eenvoudige bewerkingen uit waar we geen aandacht aan besteden. In- en uitschakelen, dvd-films kijken, programma's starten en dergelijke. Tegelijkertijd vergeten we dat we deze operaties ooit voor het eerst hebben uitgevoerd. Een van deze bewerkingen is het installeren van een USB-flashstation op een computer.

Een USB-flashstation op een computer installeren
Een USB-flashstation op een computer installeren

Noodzakelijk

Computer, flashstation

instructies:

Stap 1

Zoek een vrije USB-poort om een USB-flashstation te installeren. Steek de USB-stick in een van deze poorten, deze poorten zijn hetzelfde. Het is niet altijd handig om er bij te komen, en bijna altijd brengen fabrikanten van behuizingen extra USB-connectoren naar het voorpaneel van de behuizing. Deze connectoren kunnen naar voren, naar boven of opzij "kijken". Steek de USB-stick in een van deze connectoren, dat is veel handiger.

Stap 2

Om een USB-flashstation te plaatsen, steekt u deze voorzichtig en met enige moeite in de connector. Als het niet werkt, kijk dan of het moet worden omgedraaid. De connector is zo ontworpen dat u er slechts op één positie een USB-stick in kunt steken. De uitzondering op deze regel zijn mini-sticks (ze hebben een platte contactgroep zonder frame), die in verschillende richtingen kunnen worden ingebracht, maar als zo'n stick verkeerd wordt geplaatst, werkt deze gewoon niet. In dit geval moet het ook worden omgedraaid.

Stap 3

Nadat u de USB-stick in de socket hebt gestoken, zou het besturingssysteem deze moeten herkennen. Er verschijnt een nieuw apparaatinstallatiebericht in de rechterbenedenhoek van het scherm. Nadat de zin "Het apparaat is geïnstalleerd en klaar om te werken" verschijnt, kan de USB-stick worden gebruikt.

Stap 4

Om met een USB-flashstation te werken, gaat u naar het menu "Deze computer", waarin een nieuwe logische schijf met een nieuwe letter verschijnt (bijvoorbeeld Drive G). Dit is de USB-stick. Het schrijven en lezen van informatie gaat op dezelfde manier als bij het werken met een harde schijf. Selecteer het bestand, kopieer en plak waar nodig. Deze bewerkingen worden uitgevoerd met de rechtermuisknop.

Aanbevolen: