Hoe Een Beltoon Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beltoon Te Knippen
Hoe Een Beltoon Te Knippen

Video: Hoe Een Beltoon Te Knippen

Video: Hoe Een Beltoon Te Knippen
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u een specifiek deel van een muziekbestand moet markeren. Dit wordt meestal gedaan bij het splitsen van live-opnames of om een sectie in te stellen als een telefoongesprek.

Hoe een beltoon te knippen
Hoe een beltoon te knippen

Noodzakelijk

Sound Forge, Movie Maker, internettoegang

instructies:

Stap 1

Er zijn enorm veel programma's waarmee je een deel van een muzikale compositie kunt knippen. Gebruik om te beginnen het standaardprogramma - Windows Movie Maker.

Stap 2

Voer dit programma uit. Zoek op de hoofdwerkbalk het menu Bestand en open het. Selecteer "Toevoegen". Geef het pad naar het gewenste muziekbestand op.

Stap 3

Onderaan het scherm wordt een visualisatie van het muzieknummer weergegeven. Selecteer onnodige delen van de compositie. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Verwijderen".

Stap 4

Open het menu Bestand en selecteer Opslaan als. Geef de naam van het toekomstige bestand en het formaat op.

Stap 5

Helaas bevatten niet alle Windows-versies het beschreven programma. In dergelijke gevallen wordt aanbevolen om krachtigere applicaties te gebruiken. Installeer Sound Forge-software.

Stap 6

Voer deze applicatie uit. Open het menu Bestand en selecteer Toevoegen. Geef het vereiste bestand op. Net als bij het proces dat wordt beschreven in de derde stap, verwijdert u onnodige fragmenten uit de audiotrack.

Stap 7

Klik op de knop Opslaan. In dit geval kunt u het bestandsformaat en de naam opgeven, maar ook de geluidskwaliteit, bitsnelheid en vele andere parameters.

Stap 8

Als je geen behoefte hebt om extra applicaties te installeren, gebruik dan een van de vele internetdiensten.

Stap 9

Ga naar de pagina https://www.mp3cut.ru/cut_mp3/ of https://mp3cut.foxcom.su/. Klik op de knop Downloaden. Voer het pad naar het vereiste bestand in

Stap 10

Wacht tot het bestand is gedownload. Net als bij de derde stap, voltooit u de audiotrack voor de eindstatus. Klik op de knop Bijsnijden en downloaden. Geef de locatie op waar het nieuwe bestand wordt opgeslagen.

Aanbevolen: