Hoe U Uw Login Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Login Kunt Controleren
Hoe U Uw Login Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Login Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Login Kunt Controleren
Video: Hoe kun je een bewindvoerder controleren? 2024, Maart
Anonim

Een login is vereist om te bedenken wanneer u zich registreert op een site. Dat wil zeggen, je noemt jezelf. En het is hier dat meestal al het onaangename nieuws wacht. Hoewel in het leven de namen van mensen worden herhaald, moeten ze in de webruimte uniek zijn.

Hoe u uw login kunt controleren
Hoe u uw login kunt controleren

Noodzakelijk

computer, internet

instructies:

Stap 1

Geef aan wat de login mag zijn op de site waarop u zich gaat registreren. Login is uw identificatie op deze bron. In feite zijn dit twee woorden, Log in - "invoeren om binnen te komen" in een letterlijke vertaling. Soms wordt het door het systeem gegenereerd, maar vaker moet u uw bijnaam invoeren.

Stap 2

Gebruik Latijnse letters, dit mag overal. Op andere plaatsen kan de login bestaan uit letters en cijfers. Bij derde projecten kunnen sommige tekens worden ingevoerd, terwijl andere een e-mailadres gebruiken. In het laatste geval hoef je niets te verzinnen. De e-mail is al uniek als deze is geregistreerd. En in de rest - je moet verbeeldingskracht tonen.

Stap 3

Bedenk een lijst met aliassen, bijnamen en andere kenmerken die je kunt gebruiken in de vorm van logins. Hoe origineler je bent, hoe minder tijd je kwijt bent aan registratie. Fallback-opties zijn nodig als u niet genummerd wilt worden. Veel sites kennen, om gebruikers niet in verwarring te brengen, zelf een numerieke code toe aan de reeds gebruikte logins. Een voorbeeld van dergelijke projecten is Twitter.

Stap 4

Ga naar de registratiepagina. Voer inloggen in. Op sommige sites verschijnt onmiddellijk informatie, of het nu een vrij gegeven alfanumerieke combinatie is of niet. Op andere moet je op een speciale knop drukken om te controleren. Welnu, bij de meest onhandige projecten kunt u de login alleen controleren door het volledige registratieformulier volledig in te vullen. Het is erg tijdrovend als u niet goed geraden heeft en de reeds gebruikte lettercombinatie invoert.

Stap 5

Gebruik speciale sites waarmee u kunt controleren of de door u gekozen gebruikersnaam al dan niet bezet is op een bepaalde site. Maar om ze te gebruiken, moet u zich in de regel ook registreren. Dat wil zeggen, bedenk een gebruikersnaam en wachtwoord. Dergelijke diensten zijn echter veel minder bekend dan de meest bezochte bronnen van het Russische internet. Daarom zal het veel gemakkelijker zijn om de procedure hier te doorlopen.

Aanbevolen: