Hoe Het Logboek In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Logboek In Te Schakelen
Hoe Het Logboek In Te Schakelen

Video: Hoe Het Logboek In Te Schakelen

Video: Hoe Het Logboek In Te Schakelen
Video: De koppeling, hoe werkt het? 2024, Mei
Anonim

Logboeken (afgeleid van het Engelse logboek) worden gewoonlijk records genoemd van het logboek (protocol) van gebeurtenissen die tijdens het gebruik door verschillende toepassingen zijn gemaakt. Het logboek is een tekstbestand waarin de gebeurtenis op één regel wordt weergegeven met de tijd en wat aanvullende informatie.

Het logboek inschakelen
Het logboek inschakelen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en voer de waarde cmd in de zoekbalk in om de Windows-firewalllogboeken in te schakelen (voor Windows 7 en Windows Vista).

Stap 2

Roep het contextmenu van het gevonden resultaat "Opdrachtprompt" op door met de rechtermuisknop te klikken en geef het commando "Als administrator uitvoeren" op (voor Windows 7 en Windows Vista).

Stap 3

Voer netsh firewall set logging maxfilesize = 10240 in het tekstvak Opdrachtprompt in en druk op de functietoets Enter om de opdracht te bevestigen om de maximale logbestandsgrootte in te stellen (voor Windows 7 en Windows Vista).

Stap 4

Gebruik de waarde net firewall set logging connection = enable in het tekstvak van de opdrachtregel om logboekregistratie van verbindingen in te schakelen en druk op Enter om de opdracht te bevestigen (voor Windows 7 en Windows Vista).

Stap 5

Sluit het opdrachtregelprogramma af en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows 7 en Windows Vista).

Stap 6

Vouw de koppeling Informatieopslagsiteconfiguratie in het gedeelte Exchange Server-beheerder uit om de logboekregistratie in Exchange Server 5.5 uit te voeren en ga naar het tabblad Algemeen van het programmadialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 7

Vink het veld Berichten volgen inschakelen aan en dubbelklik op de koppeling MTA-siteconfiguratie om de procedure voor het loggen van MTA-bestanden in te schakelen.

Stap 8

Ga naar het tabblad Algemeen van het toepassingsdialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe op het veld Berichttracering inschakelen.

Stap 9

Dubbelklik op de internetmailconnector om de link te openen en ga naar het tabblad Internetmail in het programmadialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 10

Vink het vakje Berichten bijhouden inschakelen aan en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: