Hoe Het Logboek Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Logboek Te Wissen
Hoe Het Logboek Te Wissen

Video: Hoe Het Logboek Te Wissen

Video: Hoe Het Logboek Te Wissen
Video: 01 Software installeren via Group Policy 2024, Mei
Anonim

Elke browser heeft een functie om de bezochte websites te registreren. Het adres van de geopende pagina wordt naar een speciaal bestand - het journaal - geschreven en opgeslagen. Deze functie kan worden gewijzigd of uitgeschakeld.

Hoe het logboek te wissen
Hoe het logboek te wissen

instructies:

Stap 1

Om het logboek in de Enternet Explorer-browser te wissen, moet u het menu-item "Extra" openen. Selecteer "Internetopties". Het dialoogvenster wordt geopend op het tabblad Algemeen. Hieronder vindt u het gedeelte "Journaal". Klik op de knop "Wissen". Om de journaalfunctie volledig uit te schakelen, stelt u de waarde in het item "Hoeveel dagen om koppelingen te behouden" in op "0". Klik op de knop "Ok".

Stap 2

Klik in de Opera-browser op het pictogram "Opera" in de linkerbovenhoek. Selecteer "Instellingen" en vervolgens "Algemene instellingen". Selecteer in het geopende venster het tabblad "Geavanceerd". Aan de linkerkant ziet u een lijst met items. Selecteer "Geschiedenis". In de sectie "Onthoud bezochte adressen voor geschiedenis en automatisch aanvullen" in het item "Onthoud adressen" is het aantal webadressen dat door de opera wordt onthouden. U kunt de waarde "0" invoeren. Onder dit item staat de regel "Onthoud de inhoud van bezochte pagina's." Als u de logfunctie moet uitschakelen, schakelt u dit item uit. Klik vervolgens op de knop "Wissen" en vervolgens op "OK".

Stap 3

Selecteer in Mozilla Firefox het bovenste menu "Extra" en vervolgens het item "Opties". Klik in het dialoogvenster Voorkeuren op het tabblad Privacy. In de sectie "Geschiedenis van bezoeken" in de eerste paragraaf "Onthoud de adressen van webpagina's die de afgelopen … dagen zijn bezocht" stelt u de waarde "0" in. Schakel dit item uit, het wordt inactief. Als u niet wilt dat de gegevens die in de zoekbalk zijn ingevoerd, worden opgeslagen, schakelt u het selectievakje "Onthoud de gegevens die zijn ingevoerd in de formulieren en de zoekbalk" uit. Klik op de knop "Ok".

Stap 4

Om de geschiedenis in de Safari-browser te wissen, selecteert u "Geschiedenis" in het hoofdmenu. Selecteer onderaan het menu "Geschiedenis wissen".

Stap 5

Klik in de Google Chrome-browser op het moersleutelpictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer "Extra" - "Browsegegevens verwijderen". Selecteer in het venster "Browsegegevens wissen" de tijd waarvoor u het logboek wilt wissen (van het laatste uur tot de totale tijd van bezoeken). Vink het vakje "Browsegeschiedenis wissen" aan en klik op de knop "Browsegegevens wissen".

Aanbevolen: