Hoe Het Logboek Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Logboek Te Herstellen
Hoe Het Logboek Te Herstellen
Anonim

Sitebezoeken worden standaard voor alle browsers geregistreerd. Op verzoek van de gebruiker kunt u de automatische verwijdering van zijn records configureren of handmatig verwijderen. Het herstellen van verwijderde items kan moeilijk zijn.

Hoe het logboek te herstellen
Hoe het logboek te herstellen

Het is nodig

toegang tot de computer met beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Herstel verwijderde webpaginageschiedenisitems met behulp van het hulpprogramma OS Restore. Klik hiervoor op de lijst met programma's in het Windows Start-menu en selecteer Systeemherstel in de standaardhulpprogramma's.

Stap 2

Houd er rekening mee dat dit een nogal onhandige methode is, aangezien er niet elke dag systeemterugdraaipunten worden gemaakt. Bovendien worden door het herstellen alle wijzigingen die u binnen een bepaalde periode hebt aangebracht, ongedaan gemaakt. Dit heeft geen invloed op de bestanden die verschijnen, maar het kan de werking van de programma's die u gebruikt wel beïnvloeden. Lees de informatie over het gebruik van herstel en klik op de knop Doorgaan als u tevreden bent met de voorwaarden. Sluit alle programma's af nadat u de wijzigingen heeft opgeslagen. Herstel het systeem naar de laatste datum van het bestaan ​​van de browsegeschiedenis die u hebt verwijderd en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Aangezien de log-items van het paginabezoek ook specifieke bestanden zijn, gebruikt u het programma Deleted Items Viewer and Recover. Dit wordt gedaan met behulp van het Handy Recovery-programma of zijn analogen, die u op internet kunt vinden. Aangezien Handy Recovery een proefperiode heeft, mag u het programma niet voor de eerste keer registreren. Installeer het op uw computer en voer een lokale schijfscan uit.

Stap 4

Zoek op de schijf die door het programma is gescand naar verwijderde systeembestanden. In de mappen aan de linkerkant. Zoek de gewenste items, zoek het logbestand met behulp van de Content Preview-functie aan de rechterkant. Selecteer het in de lijst en klik op de knop "Herstellen" in het bovenste menu.

Stap 5

Ga naar de map waar de browsegeschiedenis van uw browser zich bevindt, die zich meestal in Program Files bevindt, verplaats het bestand van de map Recovered Files op uw harde schijf ernaartoe en start de browser, die moet worden gesloten op het moment van herstel.

Populair per onderwerp