Hoe Informatie Uit Het Logboek Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Uit Het Logboek Te Verwijderen
Hoe Informatie Uit Het Logboek Te Verwijderen

Video: Hoe Informatie Uit Het Logboek Te Verwijderen

Video: Hoe Informatie Uit Het Logboek Te Verwijderen
Video: Hoe haal je een liegend individu uit de massa? | HET INDIVIDU 2024, Mei
Anonim

Internetbrowsers gebruiken een log waarin informatie wordt opgeslagen over bekeken pagina's, gedownloade bestanden, wachtwoorden, enz. De interface voor het opschonen van logboeken is in verschillende softwareproducten anders geïmplementeerd.

Hoe informatie uit het logboek te verwijderen
Hoe informatie uit het logboek te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om informatie uit de internetbrowsergeschiedenis van Internet Explorer 7 te verwijderen, selecteert u het item "Extra" in het menu en opent u vervolgens het gedeelte "Internetgeschiedenis verwijderen". Als u bepaalde informatiecategorieën wilt verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen" ernaast. Als u alle informatie uit het logboek wilt verwijderen, klikt u op de knop "Alles verwijderen".

Stap 2

Open in Internet Explorer 8 of 9 het menu-item Beveiliging en selecteer vervolgens het gedeelte Browsegeschiedenis verwijderen. Vink het vakje aan naast de informatiecategorieën die u wilt verwijderen. Als je bestanden verwijdert die zijn gekoppeld aan sites in de "Favorieten" en je hebt geen cookies nodig, vink dan het vakje aan naast "Geselecteerde websitegegevens opslaan". Klik daarna op de knop "Verwijderen".

Stap 3

Open in Mozilla Firefox het menu Opties en selecteer het tabblad Privacy. Klik op de link "Uw recente geschiedenis wissen". Selecteer in het venster dat verschijnt de periode waarvan u de geschiedenis wilt wissen. Klik dan op de knop "Details". Vink het vakje aan naast de informatiecategorieën die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op de knop "Nu wissen".

Stap 4

Open in de Opera-webbrowser het menu-item "Instellingen" en selecteer de subsectie "Persoonlijke gegevens verwijderen". Klik op de knop "Gedetailleerde instellingen". Vink in de lijst die verschijnt de vakjes aan naast de items waarin u informatie wilt verwijderen. Klik daarna op de knop "Verwijderen".

Stap 5

Open in Google Chrome het menu-item "Instellingen" en selecteer "Gegevens over bekeken documenten verwijderen". Geef de juiste opties op en klik op de knop Browsegegevens verwijderen.

Stap 6

Klik in Apple Safari op Geschiedenis in het menu. Selecteer de subsectie "Geschiedenis wissen" en klik op de knop "Wissen".

Aanbevolen: