Hoe Automatische Updates Voor Opera Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Automatische Updates Voor Opera Uit Te Schakelen
Hoe Automatische Updates Voor Opera Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatische Updates Voor Opera Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatische Updates Voor Opera Uit Te Schakelen
Video: Tips u0026 Tricks - Android: Applicaties niet automatisch updaten 2024, April
Anonim

De moderne Opera-browser is vrij eenvoudig te gebruiken en daarom erg populair onder gebruikers. Als je een van de nieuwste versies van de applicatie hebt, en zelfs in het Engels, zal het moeilijk voor je zijn om een plaats in de browserinstellingen te vinden waar je automatische updates kunt uitschakelen.

Hoe automatische updates voor Opera uit te schakelen
Hoe automatische updates voor Opera uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Open uw Opera-browser. Typ opera: config in de adresbalk (waar u het siteadres typt - zeg, mail.ru) en druk op enter op het toetsenbord. U wordt naar het menu voor fijnafstemming van de toepassing geleid. Dit menu wordt voornamelijk handmatig opgeroepen, omdat dergelijke instellingen niet worden aangegeven in het hoofdvenster van de browser.

Stap 2

Zoek het item Automatisch bijwerken (meestal de tweede in volgorde) en vouw dat item uit zodat de instellingsitems beschikbaar zijn. Stel de parameter Auto Update State in op nul als u automatische updates helemaal uitschakelt. Het is echter vermeldenswaard dat automatische updates door de ontwikkelaars in het programma zijn geïntroduceerd, zodat de gebruiker altijd nieuwe versies van het programma in realtime kon ontvangen. Als u deze functie uitschakelt, kunnen er verschillende problemen optreden met de weergave van sites.

Stap 3

In de Add-ons Check Interval en Update Check Interval items wordt het interval ingesteld waarna de applicatie de server zal vragen of er nieuwe updates en toevoegingen zijn. Helaas is de maximale parametergrootte slechts 30 dagen en wordt deze in seconden gespecificeerd. Stel de waarde in op 2.592.000 seconden in beide punten, wat gelijk is aan 30 dagen.

Stap 4

Sla uw wijzigingen op door op de knop Opslaan onder aan het gebied van deze sectie te klikken. Opera zal bevestigen dat alle wijzigingen in het programma volledig zijn opgeslagen. Het is ook vermeldenswaard dat deze software u zal waarschuwen dat u de toepassing opnieuw moet opstarten om enkele instellingen te wijzigen. Andere parameters van dit item, evenals andere configuratie-items, zijn beschikbaar in de Opera-help op de link https://www.opera.com/support/usingopera/operaini. U kunt de helppagina oproepen door op de Help-link aan het begin van de instellingenpagina te klikken.

Aanbevolen: