Automatische Updates Voor Mozilla Firefox Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Automatische Updates Voor Mozilla Firefox Uitschakelen
Automatische Updates Voor Mozilla Firefox Uitschakelen

Video: Automatische Updates Voor Mozilla Firefox Uitschakelen

Video: Automatische Updates Voor Mozilla Firefox Uitschakelen
Video: How to disable firefox auto update newer editions 2024, Mei
Anonim

Mozilla Firefox is een van de meest populaire browsers. Het heeft veel handige eigenschappen, waaronder auto-update, die niet iedereen nodig heeft.

Automatische updates voor Mozilla Firefox uitschakelen
Automatische updates voor Mozilla Firefox uitschakelen

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox is een vrij eenvoudige en gevestigde browser. Helaas "verrukken" de ontwikkelaars van deze browser hun gebruikers tegenwoordig met de toenemende opdringerigheid en onomkeerbaarheid van verschillende innovaties die automatisch worden geïnstalleerd via automatische browserupdate. Het is mogelijk dat gebruikers in toekomstige versies de mogelijkheid worden ontnomen om hun eigen browserwerkbalk te maken en te beheren, en als gevolg daarvan kan het zelfs een analoog van de Google Chrome-browser worden. Als u wilt dat Mozilla Firefox u op dezelfde manier tevreden stelt als voorheen, en tegelijkertijd geen updates installeert zonder uw medeweten, dan moet u automatische browserupdates uitschakelen.

Automatische updates voor Mozilla Firefox uitschakelen

Updates voor de Mozilla Firefox-browser worden vrij vaak uitgebracht en soms kunnen meldingen over het verschijnen van nieuwe, verbeterde versies het gemakkelijke werk met de browser gewoon irriteren of zelfs verstoren. Om de automatische browservernieuwing uit te schakelen, moet je naar de instellingen gaan. Om dit te doen, moet u de browser zelf openen en het tabblad "Extra" selecteren. In het contextmenu dat verschijnt, moet u op de knop "Instellingen" klikken en de "Updates" invoeren. In het venster moet u het item "Nooit controleren op updates" vinden en er een vinkje voor zetten. De actie moet worden bevestigd met de knop "Ok" en de browser opnieuw opstarten, waarna de automatische update onmiddellijk wordt uitgeschakeld. Het is vermeldenswaard dat de gebruiker in moderne versies kan kiezen naar welke updates de browser automatisch zoekt. Updates voor: Firefox-browser, add-ons en zoekplug-ins. Als u geen updates nodig heeft, schakelt u al deze items uit.

Als gevolg van deze acties zal Mozilla Firefox niet controleren op updates, daarom zullen verschillende meldingen over nieuwe versies enzovoort niet verschijnen. Natuurlijk kan de gebruiker ze nog steeds installeren, alleen hiervoor zal het soms nodig zijn om naar de "Updates" in de browser te gaan en onafhankelijk te beslissen over de installatie van deze of gene innovatie. Als u van een recentere versie van Mozilla Firefox houdt, kunt u deze bekijken en installeren via de "Help". Om dit te doen, selecteert u het juiste tabblad in het menu bovenaan en klikt u op de knop "Over Firefox" en vervolgens op "Controleren op updates". Na het klikken verschijnt er een lijst met mogelijke updates, waar je eenvoudig handmatig precies kunt installeren wat je nodig hebt.

Aanbevolen: