Hoe Automatische Detectie Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Automatische Detectie Uit Te Schakelen
Hoe Automatische Detectie Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatische Detectie Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatische Detectie Uit Te Schakelen
Video: Automatische panherkenning uitschakelen | ATAG 2024, April
Anonim

Elk besturingssysteem uit de Windows-familie heeft zijn eigen innovaties en bepaalde technologieën. Na het verschijnen van Windows Vista kregen veel gebruikers te maken met het probleem van het weergeven van bestanden in mappen - het ene venster is automatisch ingesteld op de "Lijst"-weergave en het andere is "Tegel".

Hoe automatische detectie uit te schakelen
Hoe automatische detectie uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - besturingssysteem Windows Vista;
  • - Regedit-software.

instructies:

Stap 1

In deze versie van het Windows-besturingssysteem is de optie "Automatische detectie van mapinhoud" actief geworden. Sommige gebruikers vonden deze innovatie leuk, anderen waren er tegen. Om deze optie te annuleren, moet u wijzigingen aanbrengen in het systeemregister.

Stap 2

Toegang tot het systeemregister wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal programma dat tot de klasse van register-editors behoort. Open het venster Uitvoeren. Klik hiervoor op het menu "Start" en klik met de linkermuisknop op het gelijknamige element. Dit venster wordt ook geopend door op de sneltoets Win + R te drukken.

Stap 3

Navigeer in de applet die verschijnt naar een leeg veld en voer de opdracht regedit (programmanaam) in en druk vervolgens op de Enter-toets of de "OK"-knop. Er verschijnt een venster van de register-editor voor u. Het wordt aanbevolen dat u een back-up maakt voordat u wijzigingen aanbrengt. Klik hiervoor op het bovenste menu "Bestand" en selecteer de regel "Exporteren".

Stap 4

Zet in het venster voor het opslaan van de reservekopie van het register een punt in het selectievakje "Volledig register", voer de bestandsnaam in en klik op de knop "Opslaan". Nu kunt u veilig de registerinstellingen wijzigen.

Stap 5

Open in het linkerdeel van het programmavenster het pad HKEY_CURRENT_USER door op het "+"-teken te klikken. Open in de map Software de mappen Klassen, Lokale instellingen, Software, Microsoft, Windows, Shell. Maak in de laatste map een map Tassen aan. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u het item "Nieuw" en vervolgens het item "Sectie". Vervang "Nieuwe sectie # 1" door Tassen en druk op Enter.

Stap 6

In de nieuw gemaakte map moet u een AllFolders-map maken, waarin zich een Shell-map zal bevinden. Ga naar deze map en maak in het rechterdeel van het programmavenster een nieuwe stringparameter aan met FolderType met behulp van het contextmenu. Dubbelklik op de nieuwe parameter, verander de waarde in NotSpecified.

Aanbevolen: