Hoe In Te Loggen Op Een Externe Computer

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op Een Externe Computer
Hoe In Te Loggen Op Een Externe Computer

Video: Hoe In Te Loggen Op Een Externe Computer

Video: Hoe In Te Loggen Op Een Externe Computer
Video: JOUW SMARTPHONE OF TABLET ALS EXTRA BEELDSCHERM | Spacedesk (Tutorial) 2024, April
Anonim

Lokale netwerken zijn erg populair, omdat ze alle computers in een appartement of huis kunnen omvatten. Als u wilt, kunt u uw buren aansluiten. Bovendien is het hiervoor helemaal niet nodig om toegang te hebben tot internet. Via het netwerk kunt u direct berichten uitwisselen en de software gebruiken die op de harde schijven van andere computers in het netwerk staat. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op de externe computer.

Hoe in te loggen op een externe computer
Hoe in te loggen op een externe computer

Noodzakelijk

Computer met Windows 7

instructies:

Stap 1

Vervolgens zullen we het proces van verbinding maken met een externe computer bekijken met behulp van het voorbeeld van het besturingssysteem Windows 7. Om verbinding te kunnen maken met externe toegang, moet u eerst de mogelijkheid van een dergelijke verbinding rechtstreeks op de computer configureren om die u vanaf uw pc gaat aansluiten. Maar eerst moet u de naam van uw pc weten. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer vervolgens Eigenschappen. In het venster dat verschijnt, wordt de naam van de computer weergegeven. Schrijf het op.

Stap 2

De volgende acties vinden al plaats op de computer waarmee de externe verbinding tot stand wordt gebracht. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen. Schrijf vervolgens de computernaam op en ga naar het tabblad "Geavanceerde systeeminstellingen". Selecteer "Toegang op afstand". Vink in het gedeelte "Extern bureaublad" het onderste item aan en ga vervolgens naar het tabblad "Gebruikers selecteren". Selecteer vervolgens "Locatie" en geef aan waar u moet zoeken (bijvoorbeeld thuisnetwerk).

Stap 3

Voer vervolgens in de regel "Objectnamen" de naam van uw computer in en klik op OK. Klik in de volgende twee vensters ook op OK. U zou nu met uw pc verbinding moeten kunnen maken met deze computer. Voor het gemak kun je, als je een internetverbinding hebt, ook het IP-adres achterhalen. Om dit te doen, typt u in de zoekmachine eenvoudig "vind het IP-adres".

Stap 4

Nu direct over verbinding maken met een externe computer vanaf uw pc. Klik op "Start" en selecteer "Alle programma's". Selecteer in de lijst met programma's "Accessoires" en vervolgens - "Verbinding met extern bureaublad". Er verschijnt een venster. Voer in de regel "Computer" de naam in van de pc waarmee u op afstand verbinding wilt maken en klik op "Verbinden". Binnen enkele seconden bent u verbonden. U kunt in plaats van een naam ook het IP-adres van de externe computer invoeren.

Aanbevolen: