Hoe In Te Loggen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op Een Computer
Hoe In Te Loggen Op Een Computer

Video: Hoe In Te Loggen Op Een Computer

Video: Hoe In Te Loggen Op Een Computer
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, Maart
Anonim

Het besturingssysteem van een personal computer stelt gebruikers in staat om verschillende functies te gebruiken, software van derden te installeren, games te spelen en met computertechnologieën te werken.

Hoe in te loggen op een computer
Hoe in te loggen op een computer

instructies:

Stap 1

Hoe kunt u inloggen op een computersysteem? Meestal is dit het besturingssysteem dat alle functies biedt. Je vult het in als je de computer aanzet. Ook kan de gebruiker bij de ingang een speciaal wachtwoord instellen zodat onbevoegden de gegevens niet kunnen inzien. Het is echter vermeldenswaard dat er een ander systeem is dat het I / O-systeem wordt genoemd, dat wil zeggen BIOS.

Stap 2

Het is aanwezig op bijna elke computer, want zonder het is het onmogelijk om bedieningscomponenten te installeren, zet de computer aan. De ingang wordt uitgevoerd door het invoeren van bepaalde sleutels. Laptops hebben hun eigen combinaties, maar ze worden allemaal beschreven in de instructies of direct op het werkpaneel. Op een pc gebeurt alles op vrijwel dezelfde manier. De belangrijkste toetsen voor het invoeren zijn Delete, F5, F12, F11.

Stap 3

Start je computer opnieuw op. Zodra het begint te draaien, houdt u een van de bovenstaande toetsen ingedrukt. Je kunt er gewoon snel op drukken om geen moment te missen. Als dit correct is gedaan, zal de computer u op de hoogte stellen om het BIOS te openen. Zoals de praktijk laat zien, kunnen op sommige computers inlogwachtwoorden worden ingesteld. Om ze te wijzigen of te verwijderen, moet u de oude combinatie invoeren. Zoek de wachtwoorden in de moederborddocumentatie van uw computer.

Stap 4

Als er geen wachtwoord is, wordt u automatisch naar het BIOS verplaatst. Alle versies zijn beschreven in het Engels. Bijna alle instructies zijn beschreven voor Engelse versies, dus niemand ontwikkelt Russifiers. U kunt de temperatuur van de systeemeenheid in dit systeem bekijken, de tijd wijzigen, wachtwoorden instellen, de prioriteit instellen voor opstarten vanaf een diskette of vanaf een harde schijf, en nog veel meer. Vergeet echter niet dat verkeerde handelingen tot schade aan uw computer kunnen leiden.

Aanbevolen: