Hoe Zet Je Een Klok Op Ucoz

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Klok Op Ucoz
Hoe Zet Je Een Klok Op Ucoz

Video: Hoe Zet Je Een Klok Op Ucoz

Video: Hoe Zet Je Een Klok Op Ucoz
Video: Tijd 1 -- Klokkijken, analoge klok 2024, Mei
Anonim

Om uw eigen site te maken, is het niet nodig om het werk van een hele groep te organiseren die u zal helpen de code van de site te schrijven, te verfraaien en te promoten. Met een sterk verlangen kunnen al deze acties alleen worden gedaan. Door gebruik te maken van het gratis website-bouwplatform van Ucoz, bespaart u het grootste deel van uw geld. U kunt bijvoorbeeld zelf een sjabloonontwerp maken en u kunt enkele functies toevoegen door ze van andere sites te kopiëren.

Hoe zet je een klok op ucoz
Hoe zet je een klok op ucoz

Noodzakelijk

Werkende versie van het flash-object "clock", site gebaseerd op het Ucoz-platform

instructies:

Stap 1

Nadat u een domein (sitenaam) heeft geregistreerd en beveiligd, kunt u beginnen met het bewerken van het ontwerp. In het ontwerp kun je met hun toestemming alle innovaties maken die gemakkelijk van andere sites kunnen worden geleend. Als de toevoeging aan uw ontwerp waarin u geïnteresseerd bent vrij beschikbaar is, dan kunt u deze veilig naar uw site kopiëren.

Stap 2

Het proces van het installeren van een flash-applicatie, bijvoorbeeld een horloge, begint met het betreden van het configuratiescherm. Om dit te doen, moet u de hoofdpagina van uw site openen - selecteer in het bovenste paneel het tabblad "Ontwerp" - selecteer vervolgens "Ontwerpbeheer (sjablonen)".

Stap 3

Selecteer vervolgens het item "Globale blokken" - klik op de knop "Blok toevoegen". Voer in de regel die verschijnt de naam van het toekomstige blok in, bijvoorbeeld "flash-clock". Klik op de knop Toevoegen. Het nieuwe blok verschijnt in de lijst met alle blokken en de naam "$ FLASH-CLOCK $" wordt ervoor gemarkeerd.

Stap 4

Klik op het klokblok - plak in het geopende venster de volgende code en klik op de knop "Opslaan":

Stap 5

Selecteer in het bovenste menu "Pagina-editor" - item "Visuele editor". Kies een plaats voor je klok - vul daar de waarde "$ FLASH-CLOCK $" in zonder aanhalingstekens - klik op de diskette om alle wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: