Hoe Zet Je Windows 7 Op Een Laptop Met Een Touchscreen?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Windows 7 Op Een Laptop Met Een Touchscreen?
Hoe Zet Je Windows 7 Op Een Laptop Met Een Touchscreen?

Video: Hoe Zet Je Windows 7 Op Een Laptop Met Een Touchscreen?

Video: Hoe Zet Je Windows 7 Op Een Laptop Met Een Touchscreen?
Video: How to turn any Laptop / PC into a touchscreen 2024, Mei
Anonim

Sommige modellen moderne laptops zijn uitgerust met een touchscreen. Dit maakt het werken met een mobiele pc veel gemakkelijker. Helaas zijn de meeste van deze laptops voorgeïnstalleerd met Windows 8.

Hoe zet ik Windows 7 op een laptop met een touchscreen?
Hoe zet ik Windows 7 op een laptop met een touchscreen?

Touchpad-stuurprogramma's voorbereiden

U kunt het besturingssysteem Windows 7 op vrijwel elke moderne mobiele computer installeren. Controleer op touchpad-stuurprogramma's voordat u het besturingssysteem wijzigt. U kunt ook een back-up van uw stuurprogramma's maken met Driver Pack Solution. Download en installeer de opgegeven software. Dit hulpprogramma is opgenomen in de Sam Drivers-assemblage.

Start het DPS-programma en ga naar het menu "Back-up". Maak een back-up van de touchpad-stuurprogramma's voor uw laptop. Hierdoor kunt u de installatie van de benodigde bestanden vereenvoudigen nadat u het besturingssysteem naar Windows 7 hebt gewijzigd. Zorg ervoor dat u de resulterende back-up opslaat op een schijfpartitie waar het nieuwe besturingssysteem niet wordt geïnstalleerd.

Als u geen programma's van derden wilt gebruiken, gaat u naar de website van de fabrikant van de mobiele computer die u gebruikt. Zoek het gewenste model en blader door de bestanden die beschikbaar zijn om te downloaden. Download touchpad-stuurprogramma's voor uw laptop. Zorg ervoor dat u de versie van Windows 7 controleert waarvoor de geselecteerde bestanden geschikt zijn. Drivers voor de x86-versie werken mogelijk niet met een 64-bits besturingssysteem.

Windows 7 installeren

Plaats het station met de installatiebestanden van Windows 7. Dit kan een dvd- of USB-station zijn. Start uw computer opnieuw op en open het BIOS-menu. Zoek het item dat informatie over opstartapparaten weergeeft. Stel de prioriteit in voor het laden vanaf de aangesloten schijf. Als u de prioriteit kunt wijzigen zonder het BIOS te openen, slaat u deze stap over.

Klik in het eerste venster dat verschijnt op de knop "Installeren". Selecteer nu het item "Volledige installatie", want de optie om het besturingssysteem te updaten is in dit geval niet geschikt. Onderzoek de huidige staat van de harde schijf. Verwijder de partitie met de bestanden van het huidige besturingssysteem. Als er een gebied van 100 of 300 Mb op de harde schijf staat, verwijder deze dan ook. Maak een nieuwe sectie, selecteer deze en klik op de knop Volgende.

Wacht tot de eerste fase van de installatie van het besturingssysteem Windows 7 is voltooid en de laptop opnieuw is opgestart. Open het BIOS-menu opnieuw en stel de opstartprioriteit in vanaf de harde schijf. Let op: als je het snelmenu hebt gebruikt om het programma vanaf een schijf (flashdrive) te starten, sla deze stap dan over. Volg de verdere instructies in het installatieprogramma van Windows 7.

Touchpad-stuurprogramma's installeren

Installeer na het voltooien van dit proces de touchpad-stuurprogramma's. Om dit te doen, voert u het exe-bestand uit dat is gemaakt door het Driver Pack Solution-programma of pakt u het archief uit dat is gedownload van de website van de laptopfabrikant.

Aanbevolen: