Hoe Een Kruipende Lijn In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kruipende Lijn In Te Voegen
Hoe Een Kruipende Lijn In Te Voegen

Video: Hoe Een Kruipende Lijn In Te Voegen

Video: Hoe Een Kruipende Lijn In Te Voegen
Video: Badkamermuur tegelen met Roger 2024, Mei
Anonim

De kruipende lijn wordt vaak ingevoegd bij het uitzenden van video-opnames op tv voor advertenties of aankondigingen, maar ook bij het uitzenden van nieuws. Er zijn programma's waarmee je onafhankelijk een crawl-regel in de video kunt invoegen. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe een kruipende lijn in te voegen
Hoe een kruipende lijn in te voegen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - vaardigheden in het werken met html;
  • - Ulead VideoStudio-programma.

instructies:

Stap 1

Voeg een crawlregel toe aan de site. Voeg hiervoor de volgende regel toe aan de paginacode: Voer hier de tekst voor uw kruipende regel in. Bekijk een voorbeeld van het gebruik van een lopende bouwplaats door de link te volgen https://www.prostoflash.ru. Het maken van de kruipende lijn op de webpagina is nu voltooid

Stap 2

Voeg een schuifregel in de video in. Download en installeer het Ulead VideoStudio-programma via de link https://www.izone.ru/multimedia/av-editors/ulead-videostudio.htm. Met dit programma kun je een sluipende lijn aan de video toevoegen

Stap 3

Start het programma, ga naar het tabblad "Titel". In het rechtervenster van het programma staat al een kant-en-klare set teksten, die je op de tijdlijn kunt slepen. Dubbelklik op de viewport om crawltekst voor een video te maken. Typ de tekst, u kunt er verschillende opmaak op toepassen met de ingebouwde teksteditor.

Stap 4

Klik op de dubbele pijl, schakel de toevoeging van extra functies in om een kruipende lijn in de video te maken. Voeg achtergrond, schaduw toe aan tekst, lijn tekst uit en pas de transparantie aan. Om vervolgens een kruipende lijn te maken, schakelt u over naar de modus "Animatie", vinkt u het vakje "Animatie toepassen" aan.

Stap 5

Selecteer de categorie Vliegen, klik in de rechterkolom op het onderste effect, klik vervolgens op de dubbele "T", stel de animatiewaarden in op het laatste punt vóór 00.00.04.00. Experimenteer met animatie-effecten. Stel de weergavetijd van de kruipende lijn in met behulp van de tijdlijn. Sla het bestand op in videoformaat.

Stap 6

Verbind het crawlbestand met de video-opname. Sla het videobestand op en wis de tijdlijn, of maak gewoon een nieuw project. Sleep het gemaakte crawlvideobestand zodat het op het bovenste spoor van de tijdlijn staat. Sleep het hoofdvideobestand naar de onderste regel. Transformeer en wijzig het formaat van video's indien nodig. Sla het videobestand op.

Aanbevolen: