Een Laptop Aansluiten Via Een Speciale Lijn

Inhoudsopgave:

Een Laptop Aansluiten Via Een Speciale Lijn
Een Laptop Aansluiten Via Een Speciale Lijn

Video: Een Laptop Aansluiten Via Een Speciale Lijn

Video: Een Laptop Aansluiten Via Een Speciale Lijn
Video: How to connect your laptop to your TV using an HDMI cable - Easy 2024, April
Anonim

Het internet is een multidisciplinair hulpmiddel geworden dat kan worden gebruikt voor werk, spel en communicatie met vrienden. Er zijn verschillende basismanieren om verbinding te maken met het netwerk. De meest economische en effectieve daarvan is een speciale lijnverbinding, waarmee u gegevens niet alleen via de kabel kunt ontvangen en verzenden, maar ook via een wifi-router.

Een laptop aansluiten via een speciale lijn
Een laptop aansluiten via een speciale lijn

Het is nodig

  • - lijst van aanbieders;
  • - laptop met ingebouwde wifi-module;
  • - softwareverbinding met internet;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst een provider om verbinding te maken met internet. Analyseer de markt van bedrijven die diensten verlenen op het gebied van IP-telefonie en internet. Let op de advertenties in de brievenbus, lokale krant, muur. De meest relevante informatiebron kunnen veelkleurige posters zijn die reclamebureaus op de voordeur van de ingang plakken.

Stap 2

Maak een lijst met telefoonnummers en bel providers systematisch. Ontdek de tarieven, de kosten van de verbinding zelf, het volume van het lokale netwerk voor het delen van bestanden. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de promoties die internetproviders gebruiken om klanten aan te trekken, namelijk de voorwaarden en beperkingen die aan deze promoties zijn verbonden. Vaak worden de prijzen voor het aansluiten van een speciale lijn, evenals de tarieven voor het gebruik van de verbinding, slechts voor een korte periode aanzienlijk verlaagd.

Stap 3

Nadat u alle noodzakelijke details hebt verduidelijkt, wacht u op de meester die de huurlijnkabel naar het appartement moet leiden. Meestal omvatten de taken van de master ook het opzetten van een nieuwe internetverbinding en het aanmaken van een persoonlijk account op de website van de provider. Controleer het werk van de wizard. Als alles u bevalt, ondertekent u de overeenkomst over de verleende dienst, nadat u vooraf alle verplichte velden heeft ingevuld. Sla alle configuratiegegevens op om zelf een nieuwe verbinding te maken

Stap 4

Als de instellingen voor de internetverbinding per ongeluk zijn gewijzigd of verloren zijn gegaan door een systeemfout, gebruikt u het Windows-hulpprogramma. Klik hiervoor op de knop "Start" en selecteer vervolgens "Configuratiescherm". Zoek in het nieuwe venster "Netwerkverbindingen", klik met de rechtermuisknop om het contextmenu te openen, waarin u het item "Eigenschappen" moet selecteren.

Stap 5

Zoek de regel "Internet Protocol (TCP / IP)" op het tabblad "Algemeen". Vul de benodigde gegevens in met behulp van de informatie over de instellingen voor de internetverbinding die door de wizard worden verstrekt.

Stap 6

Sluit een wifi-router aan om overal in je appartement of huis toegang te krijgen tot internet vanaf je laptop. Fabrikanten van moderne routers voorzien hun producten meestal van speciale software waarmee ze eenvoudig verbinding kunnen maken met elk netwerk. Als er iets misgaat, bezoek dan de website van de fabrikant van de router om de instellingen te controleren.

Aanbevolen: