Een Afbeelding Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Kopiëren
Een Afbeelding Kopiëren

Video: Een Afbeelding Kopiëren

Video: Een Afbeelding Kopiëren
Video: ICT - afbeeldingen kopiëren en plakken 2024, April
Anonim

In het moderne leven gebruiken we elke dag een computer: we werken in verschillende programma's, communiceren op sociale netwerken, bekijken nieuws, bezoeken verschillende sites. En natuurlijk ontmoeten we een groot aantal afbeeldingen, of het nu foto's zijn van het evenement van gisteren, interessante foto's of ansichtkaarten, gescande boeken, illustraties voor een rapport of een diploma. Een ervaren persoon zal altijd de afbeelding die hij nodig heeft kunnen kopiëren en opslaan op zijn computer. En voor degenen die computervaardigheden nog onder de knie hebben, komen een paar aanbevelingen van pas.

Een afbeelding kopiëren
Een afbeelding kopiëren

instructies:

Stap 1

De makkelijkste manier. Als de afbeelding al is geopend in de afbeeldingseditor (bijvoorbeeld door de standaard Microsoft Office Picture Manager), voeren we de volgende reeks acties uit: "bestand opslaan als", selecteer de map waarin we de afbeelding willen opslaan en druk op de knop "opslaan". In de toekomst kunt u de afbeelding naar eigen inzicht gebruiken.

Stap 2

U kunt, zonder de afbeelding op de flashdrive te openen, er met de rechtermuisknop op klikken en "kopiëren" selecteren. Dan zoeken we de plaats waar we de afbeelding willen opslaan, klik met de rechtermuisknop en selecteer "plakken". Alles, de afbeelding staat op uw computer.

Stap 3

Als we een afbeelding van een geopende webbrowserpagina moeten kopiëren, kunnen we ook met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en "afbeelding opslaan als …" selecteren. Vervolgens selecteren we ook de map voor de afbeelding en klikken op “opslaan”.

Een afbeelding kopiëren
Een afbeelding kopiëren

Stap 4

U kunt ook het toetsenbord gebruiken om afbeeldingen te kopiëren: open de afbeelding, druk op de toetsencombinatie Ctrl + C, open vervolgens het Microsoft Word-programma en druk op Ctrl + V. Dan passen we de afbeelding aan op het gewenste formaat. Alles is een afbeelding in uw rapport of onderzoekspaper. Met hetzelfde schema kunt u de gewenste afbeelding vanuit de internetbrowser opslaan. Maar de toetsenbordmethode kan alleen worden gebruikt om afbeeldingen in een ander programma in te voegen - Microsoft Word of Adobe Photoshop.

Stap 5

Verschillende programma's voor het bekijken van afbeeldingen hebben hun eigen kenmerken van het kopiëren van afbeeldingen. Besteed hier aandacht aan. Als het niet mogelijk is om "file-save as" uit te voeren, zou er een diskettepictogram moeten zijn (wanneer u erop klikt, is de kopieervolgorde hetzelfde).

Stap 6

Selecteer in het Total Commander-programma - in het ene venster de bronschijf met de gewenste afbeelding (bijvoorbeeld een USB-flashstation), in het andere - de opslaglocatie. Selecteer het gewenste bestand met de muis door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken en druk op F5.

Aanbevolen: