Een Afbeelding Kopiëren Vanuit Word

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Kopiëren Vanuit Word
Een Afbeelding Kopiëren Vanuit Word

Video: Een Afbeelding Kopiëren Vanuit Word

Video: Een Afbeelding Kopiëren Vanuit Word
Video: WORD 2016 - Afbeelding kopiëren van internet 2023, Maart
Anonim

Microsoft Office Word is ontworpen voor het invoeren en bewerken van tekst, maar de toepassing heeft ingebouwde hulpmiddelen voor het werken met grafische objecten. Een afbeelding die in een document is gemaakt, kan worden gekopieerd, geknipt, verplaatst, contrastrijker worden gemaakt of worden ingelijst.

Een afbeelding kopiëren vanuit Word
Een afbeelding kopiëren vanuit Word

instructies:

Stap 1

Gebruik de sectie "Illustraties" op het tabblad "Invoegen" om met grafische objecten in een Word-document te werken. De gebruiker heeft toegang tot tools zoals "Afbeelding", "Clip", "Vormen", "Diagrammen" enzovoort. Bovendien kunt u elke afbeelding uit een grafische editor kopiëren en in de tekst plakken.

Stap 2

Een afbeelding die in een document is ingevoegd, is een apart object, ook als het niet expliciet is geselecteerd en dient alleen als achtergrond voor de tekst. Voor zo'n object geldt het gebruikelijke principe van kopiëren en plakken: selecteer de afbeelding, plaats een kopie ervan op het klembord en bekijk deze kopie vervolgens in een ander document.

Stap 3

Om een afbeelding in Word te selecteren, klikt u erop met de linkermuisknop. U zult begrijpen dat de afbeelding wordt geselecteerd door het dunne kader dat eromheen verschijnt, of de afbeelding wordt lichtgrijs gemarkeerd. Wanneer een afbeelding in een document wordt geselecteerd, verandert de muiscursor in het gebied van die afbeelding van uiterlijk.

Stap 4

Om een afbeelding naar het klembord te kopiëren, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u de opdracht "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. U kunt ook de sneltoetsen Ctrl en C invoeren. U kunt ook de bijbehorende miniatuurknop op de werkbalk gebruiken.

Stap 5

Maak in het programma dat u nodig hebt een nieuwe of open een bestaand document waarin u een afbeelding wilt invoegen, klik met de rechtermuisknop in het werkgebied van het document en selecteer de opdracht "Invoegen" in het vervolgkeuzemenu. U kunt ook de sneltoetsen Ctrl en V invoeren of de opdracht Plakken in het gedeelte Bewerken van de menubalk gebruiken.

Stap 6

Ook kan een afbeelding in een Word-document altijd eenvoudig worden "gefotografeerd" en vervolgens worden verwerkt in een grafische editor. Gebruik hiervoor de PrintScreen-toets op uw toetsenbord of gebruik een programma dat is ontworpen om een afbeelding vast te leggen.

Populair per onderwerp