Een Afbeelding Kopiëren Van Een Monitor

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Kopiëren Van Een Monitor
Een Afbeelding Kopiëren Van Een Monitor

Video: Een Afbeelding Kopiëren Van Een Monitor

Video: Een Afbeelding Kopiëren Van Een Monitor
Video: WORD 2016 - Afbeelding kopiëren van internet 2024, April
Anonim

Tijdens het werken op een computer is het soms nodig om een momentopname te maken van de afbeelding die naar het scherm is overgebracht, of een bepaald deel ervan. In dergelijke situaties is het gebruikelijk om standaard Windows-functies te gebruiken. De uitzonderingen zijn gevallen waarin het nodig is om video van het scherm op te nemen.

Een afbeelding kopiëren van een monitor
Een afbeelding kopiëren van een monitor

Noodzakelijk

  • - Verf;
  • - het programma "Schaar".

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan en wacht tot Windows is opgestart. Bereid het schermbeeld voor om een momentopname te maken. Open de gewenste programma's of webpagina's. Druk op de Print Scrn-toets. Het bevindt zich meestal naast de F12-toets bovenaan het toetsenbord.

Stap 2

Nadat u op de opgegeven toets hebt gedrukt, worden de gegevens over de momentopname naar het klembord geschreven. Verf openen. Het is een grafische editor ingebouwd in het Windows-systeem. Het is toegankelijk via het Startmenu.

Stap 3

Na het starten van dit programma, klik met de rechtermuisknop op het gebied van het werkvenster, gevuld met wit. Selecteer "Plakken" in het uitgevouwen menu. Wacht tot de afbeelding in het programmavenster verschijnt.

Stap 4

Druk nu op de toetsencombinatie Ctrl en S. Voer de naam van het toekomstige bestand in. Selecteer het type. Geef de map op om de schermafbeelding op te slaan.

Stap 5

In het Windows Seven-besturingssysteem is er een speciaal hulpprogramma waarmee u een bepaald deel van de afbeelding die naar het scherm wordt verzonden, kunt verwijderen. Open het menu Start, vouw het submenu Alle programma's uit.

Stap 6

Open de map "Standaard", zoek het pictogram van het programma "Scissors" en klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer "Aan taakbalk vastmaken".

Stap 7

Open op het juiste moment het programma "Schaar" door op het pictogram op het onderste paneel te klikken. Nadat u het geselecteerde programma hebt gestart, selecteert u het gedeelte van het scherm dat u in de momentopname wilt opnemen. Bewerk de resulterende afbeelding met behulp van de functies van het programma "Scissors".

Stap 8

Selecteer het tabblad "Bestand" en klik op het item "Opslaan als". Voer de bestandsnaam in, specificeer het gewenste formaat en selecteer de map waarin de resulterende afbeelding zal worden opgeslagen.

Aanbevolen: