Hoe De Console Te Starten In Vampire The Masquerade

Inhoudsopgave:

Hoe De Console Te Starten In Vampire The Masquerade
Hoe De Console Te Starten In Vampire The Masquerade

Video: Hoe De Console Te Starten In Vampire The Masquerade

Video: Hoe De Console Te Starten In Vampire The Masquerade
Video: Готовимся к Bloodlines 2. Vampire: The Masquerade: история мира, кланы, секты, поколения 2024, April
Anonim

Voor het spel Vampire The Masquerade zijn er speciale cheatcodes, wanneer ingevoerd, openen er extra opties die het proces van het passeren van het spel vereenvoudigen. Codes worden geschreven in een speciale console.

Hoe de console te starten in Vampire the Masquerade
Hoe de console te starten in Vampire the Masquerade

Noodzakelijk

het spel Vampire The Masquerade

instructies:

Stap 1

Start Vampire The Masquerade met de parameter "Console 1" in de opdrachtregel. Hierdoor kun je later contact opnemen met de console om speciale codes in te voeren die toegang geven tot extra gamefuncties. Je kunt alleen codes gebruiken als je weet welk team verantwoordelijk is voor bepaalde acties.

Stap 2

Start de console tijdens het spelen van het spel door op de "~"-toets te drukken. Daarna kunt u een van de codes invoeren met behulp van de Latijnse toetsenbordindeling en de actie activeren door op de Enter-toets te drukken.

Stap 3

Om de God-modus in Vampire The Masquerade te activeren, voert u het woord God in de console in. Als je extra punten in het spel van een bepaald bedrag wilt krijgen, voer je het commando giftxp # in en noteer je de waarde die je nodig hebt in plaats van de hash. Om meer wapens en items te krijgen, gebruik je de code impuls 101. Als je een eenheid van een specifiek wapen in het spel wilt krijgen, voer je het commando give item_w in en selecteer je de gewenste optie uit de lijst die op je scherm verschijnt.

Stap 4

Om boeken en artefacten in het spel Vampire The Masquerade te krijgen, voer je de give item_p cheatcode in de console in om items te krijgen die uit de lijst kunnen worden geselecteerd - geef item_g. Als je een specifiek kledingstuk uit de lijst wilt selecteren, gebruik dan de give item_a cheat code. Om geld te ontvangen, voert u give item_m in en selecteert u de gewenste valuta uit de lijst die wordt geopend.

Stap 5

Als je onzichtbaar wilt worden voor de vijand, voer je de notarget-code in de console in. Met het freecasting-commando verlies je nooit bloed en met de noclip kun je door muren gaan. Als u wilt stoppen, schrijft u het woord quit in de console. Probeer de spellen alleen te doorlopen zonder cheatcodes te gebruiken, omdat in dit geval de interesse erin snel verloren gaat en er geen vaardigheden worden verworven.

Aanbevolen: