Hoe Left 4 Dead Te Creëren Via Console

Inhoudsopgave:

Hoe Left 4 Dead Te Creëren Via Console
Hoe Left 4 Dead Te Creëren Via Console

Video: Hoe Left 4 Dead Te Creëren Via Console

Video: Как играется Left 4 Dead 2 в 2021 году ? 2022, December
Anonim

Valve Studio is in staat trends in de markt voor computergames nauwkeurig te identificeren. Bovendien creëert ze deze neigingen vaak zelf. De shooter Left 4 Dead is daar een uitstekend voorbeeld van: het is een van de eerste games die volledig op coöp-playthrough vertrouwt. Het project is zo goed uitgevoerd dat veel spelers er tot op de dag van vandaag veel aandacht aan besteden - en doorgaan met het organiseren van netwerkwedstrijden.

Hoe left 4 dead te creëren via console
Hoe left 4 dead te creëren via console

instructies:

Stap 1

Maak het spel los van Steam. Formeel, als je een match maakt via de console, omzeil je de officiële servers en werk je rechtstreeks samen met de speler die je wilt. Het is vrij duidelijk dat je door het overtreden van de regels constant waarschuwingsberichten van de ontwikkelaars tegenkomt. Om onnodig ongemak te voorkomen, moet je het volgende doen: download de officiële Steam-client, ga naar het item "Games" en klik op "voeg een game van derden toe aan de bibliotheek". Left 4 Dead zal fungeren als een side-game. Door het product in deze kwaliteit te presenteren, verlaat u de officiële bonussen volledig (maar niemand neemt de moeite om het spel later opnieuw met de klant te verbinden).

Stap 2

Installeer een lokale netwerkemulator. Dit kan Garena, Hamachi of Tunngle zijn. Houd er rekening mee dat elk lid van het virtuele netwerk een persoonlijk IP-adres krijgt toegewezen.

Stap 3

Start het spel en schakel de optie "console" in het instellingenmenu in. Keer terug naar het hoofdmenu en druk op de toets "~" (Russische "Y").

Stap 4

De maker moet in de console invoeren: "kaart", en vervolgens de naam van de kaart selecteren in de lijst die verschijnt. Nadat u op "Enter" heeft gedrukt, zal het programma automatisch het niveau laden en een match maken. Aan de andere kant zouden zijn metgezellen moeten schrijven: "connect 1.1.1.1:25017", waarbij in plaats van enen - het IP-adres van de creërende speler, die u door het emulatorprogramma is gegeven. Als er geen interferentie is, zullen de spelers deelnemen aan de wedstrijd.

Stap 5

Controleer blokkeerprogramma's. Dit kan Windows Firewall, Firewall of antivirus zijn. De verbinding kan ook niet tot stand worden gebracht vanwege de lage snelheid van de internetverbinding en het verkeerd ingevoerde IP-adres (controleer de werking van elk van de drie aangegeven programma's, ze werken volgens enigszins verschillende principes). Zorg er ook voor dat op alle spelende computers dezelfde versie van het spel is geïnstalleerd, en als je een hobbyist-mod speelt, heeft iedereen het.

Populair per onderwerp