Hoe De Console Op Te Slaan?

Inhoudsopgave:

Hoe De Console Op Te Slaan?
Hoe De Console Op Te Slaan?

Video: Hoe De Console Op Te Slaan?

Video: Hoe De Console Op Te Slaan?
Video: How to collect support data on Dell EMC Brocade VDX switches 2024, Mei
Anonim

De Custom Management Console (MMC) maakt het gemakkelijk om wijzigingen toe te passen op veelgebruikte instellingen voor Groepsbeleid, om noodzakelijke beleidsregels en andere objecten te maken en in/uit te schakelen. Een voorwaarde voor het opslaan van de gebruikersconsole is de beschikbaarheid van beheerderstoegang tot computerbronnen.

Hoe de console op te slaan?
Hoe de console op te slaan?

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop om het hoofdmenu van Windows te openen en ga naar Uitvoeren om een Custom Management Console (MMC) te maken.

Stap 2

Typ mmc in het veld Openen en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 3

Open het menu Bestand van de bovenste werkbalk van het programmavenster en selecteer de opdracht Snap-in toevoegen/verwijderen.

Stap 4

Druk op de knop "Toevoegen" en vouw het knooppunt van de toe te voegen module uit door te dubbelklikken.

Stap 5

Volg de aanbevelingen van de wizard Module toevoegen/verwijderen en voltooi het proces voor het maken van een nieuwe aangepaste beheerconsole.

Stap 6

Keer terug naar het menu Bestand in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en selecteer de opdracht Opslaan.

Stap 7

Geef de gewenste naam van de opgeslagen console op in het overeenkomstige veld van het geopende dialoogvenster en klik op de knop Ok om de geselecteerde wijzigingen toe te passen. De extensie.msc wordt automatisch toegevoegd. De standaardlocatie voor de gebruikersbeheerconsole die u maakt, is Documenten en instellingen gebruikersnaam Startmenu Systeembeheer standaardmappen.

Stap 8

Roep het contextmenu van de opgeslagen bedieningsconsole op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Auteur" om de bewerking van het opslaan van de geselecteerde console in de ontwerpmodus uit te voeren. Een alternatieve methode om het vereiste object te openen is om terug te keren naar de "Start " menu en ga naar het item "Uitvoeren". Voer de waarde mmc path created_file_name.msc /a in het Open veld in en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 9

Vouw het consolemenu uit en selecteer Opslaan.

Stap 10

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm" om de opslagbewerking van de bewakingsconsole uit te voeren.

Stap 11

Open achtereenvolgens de knooppunten "Beheer" en "Prestaties" door met de muis te dubbelklikken en selecteer de opdracht "Opslaan als" in het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 12

Voer de gewenste naam in van de console die moet worden opgeslagen in het daarvoor bestemde veld en klik op de knop "Opslaan" om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: