Hoe Te Spelen Op Zwakke Computers

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Op Zwakke Computers
Hoe Te Spelen Op Zwakke Computers

Video: Hoe Te Spelen Op Zwakke Computers

Video: Hoe Te Spelen Op Zwakke Computers
Video: How to make a slow computer fast again... for FREE! 2024, Mei
Anonim

De meeste goedkope computers die in de handel verkrijgbaar zijn, zijn netbooks en laptops. In de regel hebben ze geen hoog vermogen en zijn ze uitsluitend bedoeld voor werk. Als u het spel op dergelijke computers wilt spelen, loopt u het risico dat u bij veel spellen een probleem krijgt als het "vertragen". Om relatief comfortabel te spelen, is het de moeite waard om een paar richtlijnen te volgen waarmee je op langzamere computers kunt spelen.

Hoe te spelen op zwakke computers
Hoe te spelen op zwakke computers

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat de koeler voor uw computer op maximaal vermogen draait. Gebruik indien mogelijk een koelpad. Het feit is dat wanneer de computer opwarmt, de prestaties van de computer aanzienlijk dalen, het is uw taak om de koeling zoveel mogelijk te verhogen. Reinig de koeler regelmatig van stof - zo houdt u uw computer lang in goede staat.

Stap 2

Schakel alle toepassingen van derden uit om de processor tijdens het spelen te ontlasten. Maak de lade vrij van programma's die op de achtergrond draaien, sluit alle documenten en vensters. Open Taakbeheer en schakel alle niet-systeemprocessen erdoor uit, inclusief explorer.exe. Nadat je klaar bent met spelen, kun je het altijd opnieuw starten met behulp van Taakbeheer.

Stap 3

Minimaliseer de video-instellingen voor de game die je wilt spelen. Onthoud dat hoe lager de resolutie die je instelt, hoe groter de kans is dat het spel normaal zal werken. Als de minimale resolutie te korrelig is, schakelt u anti-aliasing in. Schakel alle extra effecten uit, zoals schaduwen, vuur, verscherpte texturen, enz. Natuurlijk kan zo'n spel comfortabel worden genoemd met een rek, maar het zal in ieder geval niet "vertragen".

Aanbevolen: