Wat Te Spelen Op Een Zwakke Pc

Inhoudsopgave:

Wat Te Spelen Op Een Zwakke Pc
Wat Te Spelen Op Een Zwakke Pc

Video: Wat Te Spelen Op Een Zwakke Pc

Video: Wat Te Spelen Op Een Zwakke Pc
Video: De beste gear voor PC-gamers: laptop, toetsenbord, muis en monitor 2024, Mei
Anonim

Niet elke eigenaar van een pc is bereid om regelmatig geld uit te geven aan het updaten van componenten. Natuurlijk, als je dit niet doet, zal het spelen van moderne games gewoon niet werken, maar er zullen altijd spellen zijn die zelfs op een zwakke computer kunnen worden uitgevoerd.

Wat te spelen op een zwakke pc
Wat te spelen op een zwakke pc

Populaire schutters

Op een zwakke pc kun je verschillende shooters installeren (Doom, Quake, Counter-Strike), die in het recente verleden zijn uitgebracht. Het lijkt misschien dat deze spellen al lang uit de mode zijn en het zal niet interessant zijn om ze te spelen, maar in feite is dit helemaal niet het geval. Veel mensen spelen deze shooters nog steeds met plezier. Als je iets nieuws wilt, dan kun je op internet games vinden zoals K. O. S, Crossfire, CombatArms of PB. Ze hebben weinig systeembronnen nodig, zodat ze zelfs op een zwakke computer met minimale instellingen kunnen worden uitgevoerd.

Zandbakken

Natuurlijk kun je eenvoudige sandboxen zoals Minecraft spelen. Deze game heeft vrij eenvoudige graphics waarmee je de tijden van consoles als Sega of Dendy volledig kunt prostalgie. Een single core processor en 512 MB RAM zijn voldoende om deze game te draaien. Helaas zal het vooral in dit genre behoorlijk problematisch zijn om een soort analoog te vinden met onbeduidende systeemvereisten.

Strategieën

Het is ook de moeite waard om zo'n genre als strategie te noemen. Nu zijn er een groot aantal zeer verschillende spellen van dit genre en iedereen zal zeker iets van zijn gading vinden. Je kunt bijvoorbeeld series games kopen en installeren, zoals Tropico 3, Heroes of Might and Magic 4, Diablo 2, Command and Conquer-series. De eerste delen van deze serie verschenen al vrij lang geleden, maar tot op de dag van vandaag blijven ze populair. Voor al deze games is een zwakke computer met minimaal 512 megabyte RAM met een single-core processor, waarvan de frequentie minimaal 2,4 GHz zal zijn, en een videokaart met ondersteuning voor shaders 3.0 best geschikt.

Client- en browsergames

Vergeet clientgames niet. U kunt bijvoorbeeld Lineage 2, Cabal-online en andere MMORPG's downloaden en installeren. Ze hebben allemaal vrij eenvoudige systeemvereisten, waardoor ze zelfs op een zwakke pc kunnen werken. Dergelijke vereisten zijn voornamelijk te wijten aan het feit dat dergelijke games multiplayer zijn en dat de ontwikkelaars grafische afbeeldingen erin hebben opgeofferd en zich hebben gericht op het aantal spelers.

In elk geval zal zelfs elke clientgame een bepaalde hoeveelheid middelen verbruiken. Browsergames gebruiken op hun beurt alleen de browser. Als gevolg hiervan blijkt dat zij in deze situatie de beste uitweg zijn. Ze vereisen niets van de computer, behalve de aanwezigheid van de browser zelf en een geïnstalleerde applicatie om Java uit te voeren.

Aanbevolen: