Hoe Te Spelen Op Twee Computers

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Op Twee Computers
Hoe Te Spelen Op Twee Computers

Video: Hoe Te Spelen Op Twee Computers

Video: Hoe Te Spelen Op Twee Computers
Video: How to Connect Two Computers Via Networking u0026 Share File, Folder u0026 Printer Windows 10 2024, Mei
Anonim

De meeste role-playing computergames ondersteunen multiplayer-games op twee of meer computers. Tegelijkertijd kunnen spelers zich zowel in dezelfde kamer als duizenden kilometers van elkaar bevinden. Het belangrijkste is dat hun computers zijn verbonden door een gemeenschappelijk netwerk. De essentie van een spel voor meerdere spelers is het verbinden van meerdere clientcomputers met één server - de computer die het spel start. In de strategie "Heroes of Might and Magic" kun je met de geïmplementeerde interface direct een multiplayer-game starten door middel van de applicatie zelf.

Hoe te spelen op twee computers
Hoe te spelen op twee computers

Noodzakelijk

  • verbinding met een gemeenschappelijk netwerk van beide computers,
  • Het IP-adres van een van de computers.

instructies:

Stap 1

Start het spel "Heroes of Might and Magic" met behulp van het uitvoerbare bestand uit de applicatiemap of met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Selecteer in het hoofdmenu van het programma de items "New Game" en "MultiPlayer". In de gelanceerde modus kun je een server maken om multiplayer-games te starten.

Stap 2

Voer de naam van je personage in de regel onder aan het MultiPlayer-venster in. Om een verbinding tot stand te brengen en af te spelen via het TCP/IP-netwerk, klikt u in dit venster op de knop "TCP/IP". Er verschijnt een nieuw venster voor het instellen van de verbindingsparameters.

Stap 3

Klik in dit venster op de knop "HOST" om een nieuwe sessie van het netwerkspel te openen. Voer de naam en het wachtwoord van de sessie in in de daarvoor bestemde velden van het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op het vinkje om de opgegeven spelparameters toe te passen. De sessie wordt gemaakt en het programma gaat automatisch naar de fase van het kiezen van het scenario van het spel.

Stap 4

Stel het scenario en de parameters in van de helden die je nodig hebt, selecteer de vlag van je personage. Start daarna het spel door op de "BEGIN"-knop te drukken.

Stap 5

De rest van de spelers voegt zich bij je spelscenario. Ze moeten de sessie vinden die je hebt gemaakt. Om dit te doen, moet u in de verbindingsfase in het venster "TCP / IP" op de knop klikken om de servercomputer te doorzoeken op het IP-adres en het opgegeven sessiewachtwoord. Na het invoeren van de opgegeven gegevens en het starten van de zoekopdracht, worden alle actieve scripts van uw servercomputer weergegeven in de sessielijst. Door degene te kiezen die je wilt, zal elke speler verbinding maken met de multiplayer-game die je hebt gemaakt.

Aanbevolen: