Hoe Striae In De COP Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Striae In De COP Te Zetten
Hoe Striae In De COP Te Zetten

Video: Hoe Striae In De COP Te Zetten

Video: Hoe Striae In De COP Te Zetten
Video: Hoe plastic hellingen op ramen te maken 2024, Mei
Anonim

Het Counter Strike-spel heeft zich altijd van de rest onderscheiden, niet alleen door zijn grote populariteit, maar ook door allerlei instellingen. Dit is niet eens zozeer in tal van cheatcodes, maar ook in speciale add-ons die op het spel zijn geïnstalleerd.

Hoe striae in de COP te zetten
Hoe striae in de COP te zetten

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Maak de nodige instellingen voor het online spel Counter Strike. Het is het beste om het zo te configureren dat u in de toekomst bepaalde opties maximaal moet wijzigen, en het is het beste om ze ongewijzigd te laten. Sla de parameters op.

Stap 2

Download het bestand door het volgende adres in de adresbalk van uw browser in te voeren: https://www.amxmodx.org/plcompiler_vb.cgi?file_id=28647. Dit bestand bevat geen virussen, maar u kunt het zelf controleren op betrouwbaarheid. Open de map op uw lokale schijf met de map met de geïnstalleerde Counter Strike-spelbestanden. Ga ernaartoe in de map Addons en vervolgens Amx en Plugins. Kopieer het plug-inbestand erin.

Stap 3

Zoek het bestand met de extensie.sma tussen de gedownloade bestanden en plaats het in een map met de naam Scripting in de Amxmodx-map. Open de map van het geïnstalleerde programma Addons en ga vervolgens naar Amx en Config. Zoek het plugins.ini-bestand erin, open het met een standaard teksteditor. Schrijf helemaal onderaan de tekst zonder aanhalingstekens: “lasermine_020.amxx”. Sla wijzigingen op en sluit alle mappen.

Stap 4

Om de nieuwe functies met striae in het spel te gebruiken, ga je naar de console + setlaser om een laser toe te voegen, + dellaser - respectievelijk om het te verwijderen, buy_lasermine - om een laser te kopen, zeg maar lasermine - om hulp in te roepen. Zorg ervoor dat u opdrachten hoofdlettergevoelig invoert in de console, schakel Caps Lock niet in en gebruik de Engelse toetsenbordindeling. Wees ook voorzichtig bij het invoeren van codes in de console - in sommige gevallen worden ze eenvoudigweg geschreven met een spatie zonder streepje onderaan.

Stap 5

Bind de hele opdracht om een laser te kopen; gebruik in dit geval bind p "buy_lasermine". U kunt ook meer te weten komen over de extra functies van deze plug-in op de gespecialiseerde forums van het Counter Strike-spel onder gebruikers.

Aanbevolen: