Hoe De Instellingen Terug Te Zetten Naar De COP

Inhoudsopgave:

Hoe De Instellingen Terug Te Zetten Naar De COP
Hoe De Instellingen Terug Te Zetten Naar De COP

Video: Hoe De Instellingen Terug Te Zetten Naar De COP

Video: Hoe De Instellingen Terug Te Zetten Naar De COP
Video: HELP MIJN SCOOTER START NIET | VOL GAS MET JOEY 2024, April
Anonim

Door bepaalde parameters van het spel te wijzigen, herinnert de gebruiker zich niet altijd in welk bepaald menu hij wijzigingen aan de parameters heeft aangebracht. Dit is waar het herstellen van de originele instellingen te hulp komt, wat op een speciale manier gebeurt in Counter Strike.

Hoe de instellingen terug te zetten naar de COP
Hoe de instellingen terug te zetten naar de COP

instructies:

Stap 1

Configureer de weergave van verborgen items en bestandsextensies op uw computer. Ga hiervoor naar het Configuratiescherm en selecteer "Mapopties" in het menu. Ga naar het tabblad Uiterlijkinstellingen, scrol omlaag in de lijst en schakel naar het einde toe de optie "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" uit. Blader door de lijst en vink het vakje aan naast Verborgen mappen en bestanden weergeven. Pas de wijzigingen toe en sluit de vensters door op de knop "OK" te klikken.

Stap 2

Ga naar de computerzoekfunctie. Voer het trefwoord config.cfg in, zoek naar verborgen en systeemmappen in de parameters. Geef een geschatte locatie op, bijvoorbeeld een lokaal station met een map waar de installatiebestanden zijn uitgepakt. Druk op Enter.

Stap 3

Nadat de resultaten zijn weergegeven, klikt u achtereenvolgens met de rechtermuisknop op elk van hen om naar de map met dit object te navigeren. Controleer in de adresbalk of de map bij Counter Srtike hoort en niet bij een ander programma. Let ook op de bestandsextensie, deze moet.cfg zijn.

Stap 4

Wanneer u de locatie van het gewenste bestand hebt gevonden, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Eigenschappen in het contextmenu. Schakel de optie Alleen lezen uit en pas de wijzigingen toe. Selecteer in de spelinstellingen de optie Standaard. Daarna keren de instellingen van het Counter Strike-spel terug naar hun oorspronkelijke staat.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen nodig kan zijn om het systeem opnieuw op te starten na het annuleren van de instelling van het configuratiebestand, dus het is het beste om dit meteen handmatig te doen. Als u de oorspronkelijke instellingen herstelt, worden de geïnstalleerde patches en mods niet verwijderd, maar worden alleen de grafische instellingen, bedieningselementen, spelerinstellingen, enzovoort geretourneerd.

Aanbevolen: