Hoe De Webcam In Een Asus-laptop Aan Te Zetten

Hoe De Webcam In Een Asus-laptop Aan Te Zetten
Hoe De Webcam In Een Asus-laptop Aan Te Zetten

Video: Hoe De Webcam In Een Asus-laptop Aan Te Zetten

Video: SOLVED - Fix Camera not Working Asus Windows 10 in 3 Seconds 2022, September
Anonim

Tot een paar jaar geleden leken interactieve gesprekken over lange afstand sciencefiction. Niet iedereen kon zich internationaal bellen veroorloven. Met de ontwikkeling van computertechnologie hebben we niet alleen de mogelijkheid om een ​​persoon te horen, maar ook om hem in realtime te zien: met behulp van een thuiscomputer en een webcam.

Hoe de webcam in een Asus-laptop aan te zetten
Hoe de webcam in een Asus-laptop aan te zetten

Het is nodig

Laptop met ingebouwde webcam

instructies:

Stap 1

De fabrikant Asus probeert de meest comfortabele toetsenborden op hun laptops te maken - ze besparen de ruimte die wordt ingenomen door de knoppen. Het principe van het verminderen van het aantal toetsen is dat veel knoppen verschillende functies kunnen uitvoeren, het is alleen nodig om ze over te zetten naar een andere "modus". Houd er rekening mee dat het Asus-laptoptoetsenbord een speciale 'Fn'-toets heeft die in kleur is gemarkeerd. Andere bekende knoppen hebben ook gekleurde pictogrammen. Het feit is dat wanneer u "Fn" ingedrukt houdt, u opdrachten kunt instellen met behulp van de extra functies van deze toetsen. Om de webcam op een Asus-laptop snel aan te zetten met behulp van het toetsenbord, houdt u de "Fn"-toets ingedrukt en drukt u tegelijkertijd op de knop waarop de camera is getekend. Er gaat onmiddellijk een groen lampje branden naast de webcam - een signaal van activering en het Life Frame-programma wordt geopend op de monitor.

Stap 2

Schakel de Life Frame-software in, dat wil zeggen de webcomputer. Standaard staat het op het bureaublad. Klik erop met je muis. Life Frame is geactiveerd, u kunt uw webcam gebruiken.

Stap 3

Asus Camera Screen Saver is de standaardsoftware voor Asus-laptops. Op een nieuw geconfigureerde laptop staat hij ook op de desktop. Klik op de Asus Camera Screen Saver-snelkoppeling en de webcam wordt ingeschakeld. Dit is echter geen programma voor foto's en communicatie, dit is slechts een demonstratie van de mogelijkheden van de Asus webcam.

Populair per onderwerp