Een Beheerdersmodel Maken

Inhoudsopgave:

Een Beheerdersmodel Maken
Een Beheerdersmodel Maken

Video: Een Beheerdersmodel Maken

Video: Een Beheerdersmodel Maken
Video: Verandermanagement – Dag van de AFAS beheerder 2018 (HRM u0026 Payroll) 2024, Mei
Anonim

Om de populariteit van hun Counter Strike-spelserver te vergroten, voegen veel beheerders er verschillende add-ons aan toe, bijvoorbeeld door extra skins te installeren, evenals modellen van de beheerder en andere personages.

Een beheerdersmodel maken
Een beheerdersmodel maken

Noodzakelijk

Counter Strike-spelserver geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Installeer het admin-model op de server als een zombie. Ga hiervoor naar de map met de geïnstalleerde gameserver, open de amxmodx / config-map, open het bestand zombieplague.ini met Kladblok. Zoek daar de regel met de woorden Player Models. Vervang de inhoud van het bestand na deze regel door wat je wilt. Noteer het toegevoegde beheerdersmodel, sla de wijzigingen op. Houd er rekening mee dat er meerdere beheerdersmodellen op de server kunnen zijn. Om dit te doen, schrijft u ze op dezelfde manier als de menselijke regel.

Stap 2

Ga naar de site https://orel-cs.ru/load/7, selecteer degene die je leuk vindt uit de CS-beheerdersmodellen die erop zijn geplaatst en download het naar je computer. Pak het gedownloade bestand uit, kopieer de resulterende map naar de map met de Counter Strike-server geïnstalleerd. Maak vervolgens een nieuwe plug-in, stel de resolutie in op *.sma.

Stap 3

Of bewerk een bestaande plug-in. Open het plug-inbestand met Kladblok, plak de code om het beheerdersmodel toe te passen. Een voorbeeld van de code is te vinden op de website

Stap 4

Neem in de coderegels het pad op naar de modelbestanden die u met de server naar de hoofdmap hebt gekopieerd. Wijzig de namen van de modellen in de code zodat ze overeenkomen met de bestandsnamen. Compileer vervolgens de resulterende plug-in zodat u de *.atxx-machtiging ervoor krijgt. Installeer de gemaakte plug-in.

Stap 5

U kunt ook de beheerdersmodellen gebruiken die op de site https://x-cs.ru/load/modeli_adminov/50-1-2 zijn geplaatst. Om het beheerdersmodel op SourceMod toe te passen, moet u de plug-in gebruiken, die kan worden gedownload via de link https://zz-games.net/forum/12-95-1. Installeer het en dan kun je met zowel modellen als admin skins op de gameserver werken.

Aanbevolen: