Een Foto Maken Met Een Laptop-webcam

Inhoudsopgave:

Een Foto Maken Met Een Laptop-webcam
Een Foto Maken Met Een Laptop-webcam

Video: Een Foto Maken Met Een Laptop-webcam

Video: How to Convert Laptop Webcams to USB Webcams 2022, December
Anonim

Een laptop is handiger dan een gewone computer vanwege de uitgebreide configuratie. U kunt bijvoorbeeld een foto maken van de ingebouwde webcam, er een videogesprek mee voeren, een conferentie regelen en dit alles - waar ook ter wereld.

Laptopwebcam kan worden gebruikt om foto's te maken
Laptopwebcam kan worden gebruikt om foto's te maken

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de laptopcamera correct is geïnstalleerd en geconfigureerd. U moet met name de juiste stuurprogramma's downloaden en een speciaal programma installeren, anders kunt u geen foto maken van de webcam van de laptop. Meestal wordt de standaard applicatie voor apparaatbeheer automatisch geïnstalleerd met het stuurprogrammapakket, maar u kunt ook een extra programma downloaden van commerciële of gratis programma's, wat het veel handiger maakt om foto's te maken met een webcam. Onder hen zijn OrbiCam, Crystal Eye, Life Frame en anderen. Om fouten te voorkomen en een applicatie te downloaden die compatibel is met uw camera, zoekt u op de naam van het laptopmodel.

Stap 2

Open het geïnstalleerde programma als u een foto van uw webcam wilt maken. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door op het bijbehorende pictogram op de taakbalk te klikken of door de applicatie te openen via het menu Start. U kunt ook tegelijkertijd op de Fn-functietoets en de camerapictogramknop op het toetsenbord drukken. Om een ​​handiger combinatie in te stellen, gebruikt u de voorgestelde applicatie- of toetsenbordinstellingen in het "Configuratiescherm" van het besturingssysteem.

Stap 3

Stel de juiste beeldparameters in via het programmamenu voordat u een foto maakt met de laptop-webcam. Gewoonlijk kunnen gebruikers de helderheid, het contrast en de kleurweergave van de afbeelding aanpassen. U kunt ook een van de portretkaders aan uw afbeelding toevoegen, evenals een leuke collage. Selecteer de map op de harde schijf waar de foto's van de laptopcamera worden opgeslagen, de huidige datum- en tijdinstellingen.

Stap 4

Tik op de cameraknop, meestal in het midden onderaan de app, om direct een foto te maken. De gemaakte foto's zijn beschikbaar voor preview en bewerking in het programma zelf en in de map waarin ze zijn opgeslagen.

Stap 5

Naast het maken van foto's, kunt u met de webcam van de laptop video's opnemen wanneer u op de bijbehorende toets in de applicatie drukt. Hier kunt u de kwaliteit en kleurweergave van het camerabeeld vooraf instellen, wat later wordt toegepast tijdens videogesprekken en andere bewerkingen.

Populair per onderwerp