Hoe Een Gladiator Te Upgraden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gladiator Te Upgraden
Hoe Een Gladiator Te Upgraden

Video: Hoe Een Gladiator Te Upgraden

Video: Hoe Een Gladiator Te Upgraden
Video: How to make you Jeep JL or Gladiator sound better with Kenwood KFC X3C 2024, Mei
Anonim

Het populaire online spel Lineage II heeft veel interessante functies. Deze omvatten het klassensysteem, dat enkele tientallen zeer verschillende soorten karakters omvat. Een van de dynamische en levendige klassen is de gladiator. Vaardigheden die de bescherming verhogen bij het dragen van zware bepantsering, het vermogen om zowel afstands- als melee-aanvallen uit te voeren met dubbele zwaarden, geven hem een aanzienlijk voordeel ten opzichte van veel tegenstanders.

Hoe een gladiator te upgraden
Hoe een gladiator te upgraden

Noodzakelijk

  • - account op de officiële server Lineage 2;
  • - officiële Lineage 2-client geïnstalleerd;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Verhoog het karakterniveau naar 21-22. Voltooi de missies van NPC Markella in Kamael Village. Ga naar Talking Island Village. Voltooi een reeks missies volgens de aanwijzingen van de Novice Helper NPC. Voltooi de zoektocht naar het eerste beroep, evenals de missies "Path of Destiny" en "Disturbing News" gegeven door NPC "Livina" in het dorp van orcs en NPC "Moira" in de stad Schuttgard.

Stap 2

Ontwikkel je personage tot level 40 door de speurtochten voor het tweede beroep te voltooien. Koop wapens, bepantsering en sieraden van niveau D voor je personage. Schaduwwapens kunnen worden verkregen voor speciale coupons die worden uitgegeven wanneer je voor het eerst van beroep verandert. Het pantser moet worden gekocht bij de NPC in de wapen- en pantserwinkel.

Stap 3

Dood monsters om een level omhoog te gaan en ervaring op te doen. Locaties met monsters van een geschikt niveau kunnen worden gevonden met behulp van het tabblad "Jachtzones" van het informatiepaneel op de kaart.

Stap 4

Pomp je personage naar level 61. Na de tweede verandering van beroep wordt het personage een volwaardige gladiator. Ruil je wapens, bepantsering en sieraden voor de juiste C-klasse uitrusting.

Stap 5

Het profielwapen van de gladiator is dubbele zwaarden. Maak ze door enkele zwaarden te combineren in de smederij. Losse zwaarden (evenals harnassen en sieraden) kunnen worden gekocht bij de betreffende winkel.

Stap 6

In dit ontwikkelingsstadium is het zinvol om de "Plated Leather Set" aan te schaffen vanwege de unieke bonus van veranderende kenmerken. Het is goed als alle set-items worden geüpgraded naar +6. Zwaarden, sieraden en harnassen die niet in de set zijn inbegrepen, kunnen "gewone" items zijn (ze zijn veel goedkoper in aanschaf). Schakel op level 52 van wapen naar level B dualswords.

Stap 7

Jachtplaatsen tijdens deze periode van karakterontwikkeling kunnen zijn: "Kruma Tower" (vanaf level 40), "Cemetery" (van 48-49 level), "Ice Labyrinth" (vanaf level 53), evenals catacomben en necropolissen.

Stap 8

Neem het op tegen level 76 en de derde klas transfer. Als je level 61 bereikt, verander je je pantser in een pantserset van klasse A. Dit kan de Tallum Heavy Armor Set of de Majestic Heavy Armor Set zijn. De Tallum-bundel kan worden gekocht bij de Prestige Shop in Giran, en de Majesteitsbundel kan worden verzameld door items van spelers te kopen of ze te maken met behulp van dwergen. De graad van het wapen moet ook worden verhoogd.

Stap 9

Begin vanaf level 61 met pompen in de "Garden of Monsters"-locatie, die zich vlak bij de uitgang van de stad Goddard bevindt. Ga op level 70 naar de locatie "Abandoned Workshop" en op level 74 naar het "Cooking Fauns Camp".

Stap 10

Ga door met karakterontwikkeling tot level 85. Na het ontvangen van het derde beroep, openen zich vrij grote kansen. Het is beter om de ontwikkeling in groepen voort te zetten. Pantser, wapens en sieraden moeten worden ingewisseld voor items van rang S en hoger (ze moeten ook worden verbeterd met attribuutstenen). Om ze te krijgen, moet je deelnemen aan de raid bosses-campagnes, de instantiezones bezoeken.

Stap 11

Gebruik het informatiepaneel op de kaart om pompplekken te zoeken. Populaire jachtgebieden op deze niveaus zijn: "The Cave of Giants", "Valley of Dragons", "Logvo of Evil", "Farm of Wild Beasts", "Monastery of Silence", "Crypts of Shame".

Aanbevolen: