Een Ork Upgraden In WOW

Inhoudsopgave:

Een Ork Upgraden In WOW
Een Ork Upgraden In WOW

Video: Een Ork Upgraden In WOW

Video: Een Ork Upgraden In WOW
Video: Ascension WoW и как собрать хилла с этого фекалия 2024, April
Anonim

World of Warcraft is 's werelds populairste online multiplayer-game. De speelbare personages zijn onderverdeeld in verschillende rassen en klassen. Hierdoor kan elke speler het tempo en de speelstijl kiezen die het beste bij hem passen.

Een ork upgraden in WOW
Een ork upgraden in WOW

instructies:

Stap 1

Als je besluit een ork te spelen, dan is het erg belangrijk om de juiste strategie te kiezen voor de ontwikkeling van je personage. Door de juiste set vaardigheden te kiezen, kun je de voordelen van een bepaald speelbaar ras maximaliseren. Het verstandigste is om een Orc Warrior te ontwikkelen. Het is deze aanpak die u in staat stelt om de optimale set vaardigheden te kiezen.

Stap 2

Onthoud eerst de belangrijkste talenten die van je orc-krijger moeten worden gepompt. Bloeddorst is een belangrijke vaardigheid voor een krijger. Het meest effectief bij het spelen van PVP (Player vs Player) of in een-op-een gevechten.

Stap 3

"Vechten met twee wapens" is een vaardigheid die de aanvalskracht van het tweede wapen in de linkerhand vergroot. Na het levelen van deze vaardigheden, let op talenten zoals Flurry, Fury en Titan's Grasp. De laatste vaardigheid kan het beste als laatste worden gepompt. Hiermee kun je twee tweehandige wapens tegelijkertijd gebruiken. Deze vaardigheid is zeer nuttig bij hoge ontwikkelingsniveaus.

Stap 4

Denk nu eens na over het kiezen van een beroep. Voor deze categorie is het beter om die beroepen te gebruiken waarmee je bepaalde bonussen aan dingen of wapens kunt toevoegen. Idealiter zou je ork-krijger de vaardigheden van een goudsmid en een smid moeten hebben. Jewelcrafting stelt je in staat om speciale stenen te maken die aanzienlijk superieur zijn aan standaard tegenhangers. Een veelgevraagd beroep. Je kunt zelf de bonussen kiezen die je personage nodig heeft.

Stap 5

Met smeden kun je twee extra gaten maken: in armbanden en laarzen. In combinatie met het beroep van juwelier kan deze kans enorm veel opleveren. Wat betreft de geselecteerde symbolen, zorg ervoor dat u "Glyph of Whirlwind" en "Glyph of Impact" selecteert. Zonder hen zal het buitengewoon moeilijk voor je zijn om een ork-krijger te ontwikkelen. De rest van de karakters kunnen worden geselecteerd voor de individuele kenmerken van het karakter.

Aanbevolen: