Een Laptop Upgraden

Inhoudsopgave:

Een Laptop Upgraden
Een Laptop Upgraden

Video: Een Laptop Upgraden

Video: Een Laptop Upgraden
Video: МОЙ НОВЫЙ НОУТБУК ДЛЯ РАБОТЫ / УЛЬТРАБУК НА INTEL EVO! 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig groeit de populariteit van laptops gestaag. Ze zijn comfortabel, niet omvangrijk en je kunt ze overal mee naartoe nemen. Er zijn veel laptopmodellen. Sommige zijn beter, andere hebben iets slechtere eigenschappen. Maar de laptop kan worden gepompt, dat wil zeggen dat er een aantal procedures kunnen worden uitgevoerd die het werk ervan zullen verbeteren.

Een laptop upgraden
Een laptop upgraden

Noodzakelijk

Laptop, dunne schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Voordat je begint met het oppompen van je laptop, moet je letten op wat voor soort connectoren je op de onderdelen moet hebben, de hoeveelheid geheugen op de schijf om fouten te voorkomen. U kunt RAM toevoegen. Zet je laptop ondersteboven. U ziet de doppen die erop zijn geschroefd. Elk hardwareknooppunt kan in principe worden vervangen, behalve de videokaart en het moederbord. Open de klep met het RAM-geheugen eronder. Het is gemarkeerd met het "chip" teken.

Stap 2

Open het deksel met een schroevendraaier. U moet de lat op het geheugen instellen. Druk van verschillende kanten op de klemmen met een schroevendraaier, maar je kunt ook je vingers gebruiken. U zult merken dat de bar toegankelijk is. Haal het er voorzichtig met je handen uit en plaats de andere. Je kunt het tweede RAM-geheugen gewoon in de aangrenzende sleuf schuiven, die leeg is. Dit is hoe je het RAM-geheugen hebt vervangen. Sluit de klep terug. Zet nu uw laptop aan en voer het BIOS in. Om dit te doen, drukt u op de "F2"-toets op het toetsenbord. Sla de instellingen op de monitor op en verlaat het BIOS.

Stap 3

Nu kunt u beginnen met het vervangen van de harde schijf. Het bevindt zich ook onder het deksel, dat u moet openen. Het pictogram dat aangeeft dat de harde schijf daar is opgeslagen, wordt weergegeven door een ton. Je zult ook een grill op het deksel opmerken die ervoor zorgt dat je laptop niet oververhit raakt. Open het deksel. U zult zien dat de harde schijf op speciale steunen is gemonteerd. Om het te bereiken, trekt u eraan met uw hand. Draai de houders om en je ziet daar een schijf. Draai de bestaande vier bouten los. De schijf wordt vrijgegeven. Trek het vervolgens naar buiten en plaats de andere die u hebt voorbereid. Breng de bergen terug naar hun plaats. Sluit het deksel en zet de laptop aan. Ga opnieuw naar BIOS. Tegenover het woord Harde schijf wordt de schijf weergegeven die u hebt geïnstalleerd. Dit suggereert dat alles correct is gedaan. Zo snel heb je je laptop opgepompt. Nu is het krachtiger geworden en zijn de eigenschappen verbeterd.

Aanbevolen: