Windows Upgraden Naar Een Licentie

Inhoudsopgave:

Windows Upgraden Naar Een Licentie
Windows Upgraden Naar Een Licentie

Video: Windows Upgraden Naar Een Licentie

Video: Windows Upgraden Naar Een Licentie
Video: How to Fix Your Windows License Will Expire Soon Windows 10 2024, April
Anonim

Het bijwerken van het Windows-besturingssysteem naar een gelicentieerd besturingssysteem, of met andere woorden, de activering ervan is een noodzakelijke stap, zonder welke de toegang tot het besturingssysteem 30 dagen na de installatie wordt beperkt.

Windows upgraden naar een licentie
Windows upgraden naar een licentie

instructies:

Stap 1

Bereid een licentiesleutel voor voor uw exemplaar van het besturingssysteem. Het bevindt zich meestal op de achterkant van de schijf of wordt vermeld in een speciaal document in de installatiemap. Als u een oude versie van het systeem wilt updaten naar een nieuwe, is het belangrijk dat deze ook een licentie heeft, anders wordt de update geweigerd.

Stap 2

Wacht tot het einde van het systeeminstallatieproces. In een van de fasen zou een veld voor het invoeren van een licentiesleutel moeten verschijnen, wat moet worden gedaan om de installatie te voltooien. Zodra het systeem met succes is geïnstalleerd, kunt u direct na het opnieuw opstarten van de computer direct doorgaan naar het activeringsproces.

Stap 3

Let op de rechter benedenhoek van het scherm. Een systeemactiveringspictogram zou op de taakbalk naast de klok moeten verschijnen. Door erop te klikken, ziet u het aantal resterende dagen om de activering te voltooien. Selecteer "Run Activation Wizard" in het menu en volg de instructies op het scherm.

Stap 4

Configureer indien mogelijk uw internetverbinding, aangezien een van de activeringsmethoden dit vereist. Selecteer het wizard-item "Activeren via internet". Daarna wordt er een speciale pagina geopend op de officiële website van Microsoft.

Stap 5

Vul het formulier in en voer uw licentiesleutel in. Als u alle velden correct invult, ziet u een bericht over de succesvolle voltooiing van de systeemactivering en is uw besturingssysteem nu volledig gelicentieerd.

Stap 6

Kies de tweede activeringsmethode als je geen internetverbinding hebt. U ziet het Microsoft-telefoonnummer dat u moet bellen vanaf uw mobiele of thuistelefoon. Nadat de operator heeft geantwoord, wat is uw systeemlicentiesleutel. Als alle informatie correct is, zal een Microsoft-vertegenwoordiger u ook laten weten dat de activering met succes is voltooid. In sommige gevallen moet u mogelijk nog een paar stappen uitvoeren volgens de instructies van de operator.

Aanbevolen: