Hoe U Uw Systeem Kunt Upgraden Naar Sp3

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Systeem Kunt Upgraden Naar Sp3
Hoe U Uw Systeem Kunt Upgraden Naar Sp3

Video: Hoe U Uw Systeem Kunt Upgraden Naar Sp3

Video: The PS3™ Guides: Updating Your PS3 2022, December
Anonim

Updates voor het besturingssysteem Windows XP verhelpen de geïdentificeerde kwetsbaarheden en tekortkomingen. Elke nieuwe update kan afzonderlijk worden geïnstalleerd, maar naarmate ze zich opstapelen, worden ze gecombineerd tot speciale pakketten. SP3 werd uitgebracht in 2008 en verbetert de systeembeveiliging aanzienlijk.

Hoe u uw systeem kunt upgraden naar sp3
Hoe u uw systeem kunt upgraden naar sp3

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om uw Windows XP-besturingssysteem te upgraden naar SP3. Ten eerste: open "Start" - "Configuratiescherm" - "Systeem" - "Automatische updates". Schakel het item "Automatische update" in, uw systeem wordt bijgewerkt. Houd er rekening mee dat het volledige updatepakket meer dan 300 MB groot is, dus de installatie kan veel tijd in beslag nemen.

Stap 2

U kunt een andere update-optie gebruiken: download het volledige pakket van de officiële Microsoft-website en voer de installatie uit. Deze optie heeft meer de voorkeur, omdat de installatie van een kant-en-klaar updatepakket niet langer afhankelijk is van de grillen van het netwerk. U kunt SP3 voor Windows XP hier downloaden:

Stap 3

Houd er rekening mee dat het bijwerken van het systeem tot bepaalde problemen kan leiden, dus zorg ervoor dat u belangrijke gegevens opslaat voordat u begint. Bewaar op een andere partitie waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Beter nog, sla waardevolle gegevens op in externe opslag.

Stap 4

Gewoonlijk worden updates op computers met gelicentieerde Windows normaal geïnstalleerd, nadat het systeem opnieuw is opgestart, ziet de gebruiker informatie dat SP3 op zijn computer is geïnstalleerd. Maar als u een niet-gelicentieerde versie van het besturingssysteem gebruikt, kan het automatisch bijwerken of installeren van een pakket gedownload van de Microsoft-website de activering resetten en een bericht weergeven dat u een niet-gelicentieerd exemplaar van Windows hebt geïnstalleerd.

Stap 5

Om deze complexiteit te omzeilen, kunt u een van de "aangepaste" SP3-pakketten downloaden die op internet beschikbaar zijn. In dit geval is er echter geen garantie dat Trojaanse paarden niet samen met updates op uw computer worden geïnstalleerd. Als alternatief kunt u een officiële update installeren en Windows vervolgens opnieuw activeren met behulp van de juiste toepassingen die op het netwerk te vinden zijn. Maar het zou juister zijn om gelicentieerde Windows te gebruiken of over te schakelen naar een van de Linux-distributies - in het laatste geval ben je voor altijd van licentieproblemen af.

Populair per onderwerp