Hoe Speel Je Ice Age 2

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Ice Age 2
Hoe Speel Je Ice Age 2

Video: Hoe Speel Je Ice Age 2

Video: Hoe Speel Je Ice Age 2
Video: Ice Age 2: The Meltdown - Longplay 100% Full Game Walkthrough (No Commentary) 2024, Mei
Anonim

Ice Age is een extreem populaire franchise, en daarom is het niet verwonderlijk dat er veel projecten zijn in het bekende universum. In het bijzonder kunnen degenen die dat willen zich in de schoenen van de hoofdpersonen bevinden en de "Global Warming" van het tweede deel voelen door het spel met dezelfde naam te spelen.

Hoe te spelen
Hoe te spelen

instructies:

Stap 1

Vergeet kansen en beperkingen niet. Allereerst is je personage sterfelijk: hij heeft een beperkte voorraad levens en lucht in onderwaterafleveringen - een afname van de indicator tot nul betekent de dood van de held en zal je teruggooien naar het dichtstbijzijnde checkpoint. Deze "frames" worden echter gecompenseerd door mogelijkheden zoals dubbele sprongen en de mogelijkheid om muren te beklimmen. Probeer dit niet te vergeten, want vaak is het gebruik van deze voordelen de enige manier om het level te voltooien.

Stap 2

Verzamel bonussen. Je zult het grootste deel van het spel doorbrengen als Scrat's sabeltandeekhoorn, en daarom wordt het plukken van noten een van je belangrijkste activiteiten. Nadat je een bepaald aantal hiervan hebt verzameld, kun je een hogere rang krijgen voor het behalen van het niveau en extra materialen openen, maar dit is niet het belangrijkste. Het belangrijkste doel van de collectie is om niet te verdwalen op de weg: noten tonen altijd het pad dat je moet volgen om het einde van het level en de baas te bereiken.

Stap 3

Zoek naar een persoonlijk tintje met bazen. Vechten tegen de machtigste vijand op het niveau is niet beperkt tot een simpel "huilen": elke leider is een kleine puzzel die je moet oplossen. Je moet op zoek gaan naar de zwakke punten van de vijand. Door zijn gedrag zorgvuldig te observeren, zul je snel merken dat de vijand je periodiek de mogelijkheid geeft om jezelf te raken - en deze gelegenheid moet worden gebruikt.

Stap 4

Luister goed naar de tussenfilmpjes. Daarin leggen de helden het doel van je acties op het volgende niveau uit. Soms is alles heel duidelijk - naar punt A gaan om het personage X te redden. Het spel geeft de gamer echter vaak tussenliggende taken (zoals het raden van de volgorde van nijlpaarden), die niet meteen gemakkelijk te begrijpen zijn.

Stap 5

Bekijk de video-uitleg. Als je om wat voor reden dan ook verdwaalt of niet weet hoe je het probleem moet oplossen, gebruik dan de video's met de game-walkthrough. Op de site Youtube.ru zijn er bijvoorbeeld twee opties voor de volledige passage van het spel: je hoeft alleen maar een geschikt deel van de video te vinden en alles te herhalen wat er in de video gebeurt.

Aanbevolen: