Hoe Op Te Slaan In "Ice Age 3"

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Slaan In "Ice Age 3"
Hoe Op Te Slaan In "Ice Age 3"

Video: Hoe Op Te Slaan In "Ice Age 3"

Video: Hoe Op Te Slaan In
Video: ICE AGE: DAWN OF THE DINOSAUR Clip - "The Chasm of Death" (2009) 2024, Mei
Anonim

"Ice Age 3" is een zeldzaam geval waarin de ontwikkelaars van het spel het project serieus namen en probeerden er maximale variatie en interessante mogelijkheden in te stoppen. Het product bereikte echter niet het ideaal - de interface bleek te onbegrijpelijk en daarom kunnen veel spelers niet eens begrijpen hoe ze het spel kunnen opslaan.

Hoe op te slaan?
Hoe op te slaan?

instructies:

Stap 1

Ice Age 3 herkent Cyrillisch niet in bestandsmappen. In de praktijk betekent dit dat het pad waar je het spel installeert alleen Engelse letters mag bevatten, bijvoorbeeld F:\Games moet hernoemd worden naar F:\Games. Het is de moeite waard om hetzelfde te doen met de map voor het opslaan van games. "Saves" bevinden zich standaard in de map C: / Users / Username / Documents / My Games. Houd er rekening mee dat de map de naam van het Windows-profiel bevat: zorg ervoor dat deze in Latijnse letters is geschreven.

Stap 2

Start het spel. Standaard start een nieuw spel zonder op te slaan, dus je moet eerst naar het menu-item "Laden" gaan en de pijlen gebruiken om de sector te markeren waarin "Geen gegevens" zal worden geschreven. De opgegeven sleuf wordt verder gebruikt voor opname.

Stap 3

Je kunt niet direct opslaan tijdens het level. Op elke locatie zijn speciale "checkpoints" geplaatst: als je sterft, keert het spel je niet terug naar het begin, maar naar de dichtstbijzijnde dergelijke "veilige" positie. De "checkpoints" zijn echter slechts tijdelijk en als je het level niet tot het einde hebt voltooid, maar het spel in het midden hebt afgesloten, moet je de volgende keer dat je de hele locatie start, vanaf het begin doorlopen.

Stap 4

Ice Age 3 maakt gebruik van een autosave-systeem tussen niveaus. Als er een draaiend moerpictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm verschijnt, betekent dit dat de sessie is opgeslagen en de volgende keer dat u begint, begint u vanaf dezelfde plaats.

Stap 5

Automatisch opslaan gebeurt niet na elke actie, daarom is een handmatig "opslaan"-systeem geïntroduceerd, om gegevensverlies te voorkomen, moet het elke keer worden gebruikt voordat het spelvenster wordt gesloten. Het wordt aangeroepen door de opdracht "Opslaan" in het pauzemenu.

Stap 6

Als het opslaan om de een of andere reden nog steeds niet werkt, download dan de "save" op internet. Met het spel kun je elk niveau meerdere keren voltooien, en daarom kun je het gedownloade bestand in de map met je walkthrough installeren (aangegeven in de eerste stap), en dan genieten van de mogelijkheid om elke keer vanaf elk niveau te beginnen.

Aanbevolen: