Mods Installeren Op Dragon Age-oorsprong

Inhoudsopgave:

Mods Installeren Op Dragon Age-oorsprong
Mods Installeren Op Dragon Age-oorsprong

Video: Mods Installeren Op Dragon Age-oorsprong

Video: Mods Installeren Op Dragon Age-oorsprong
Video: Installing Mods for Dragon Age Origins 2024, Mei
Anonim

Dragon Age is een van de meest populaire rollenspelprojecten van de laatste tijd. Spelers hebben toegang tot een wereld met veel mogelijkheden, gevarieerde gameplay en een tiental passeermogelijkheden. Het belangrijkste is echter dat het product zeer comfortabel overweg kan met amateur-aanpassingen, waardoor de in-game-inhoud bijna voor onbepaalde tijd kan worden uitgebreid.

Mods installeren op Dragon Age-oorsprong
Mods installeren op Dragon Age-oorsprong

instructies:

Stap 1

Officiële add-ons worden automatisch geïnstalleerd. De gebruiker moet de DLC-distributie downloaden, uitvoeren en de instructies van het installatieprogramma volgen. Dan - start het spel, ga naar het menu-item "downloadbare inhoud", log in met een EA- of BIOWARE-account (dit is een vereiste) en voer indien nodig de codes in die samen met de DLC zijn verzonden.

Stap 2

Als de gedownloade mod de.dazip-indeling heeft, wordt de installatie uitgevoerd met het programma "Daupdater", dat te vinden is in de hoofdmap van het spel. Nadat u de software hebt gestart, klikt u op de knop "Select DAZips" en selecteert u vervolgens alle gedownloade bestanden die u wilt installeren. Klik vervolgens op "Install Selected": de add-ons worden geïnstalleerd in de map "Mijn documenten" → "BioWare" → "DragonAge". Open vervolgens de map "Instellingen" in deze map en bewerk het bestand AddIns.xml: zoek alle regels "RequiresAuthorization =" 1 " en verander de rechterkant naar "0". Start het spel en selecteer in het reeds genoemde item "Downloadbare inhoud" "Geïnstalleerde inhoud" en plaats een vinkje voor alle geïnstalleerde add-ons.

Stap 3

Als u een add-on downloadt die bijgewerkte texturen bevat, moet u deze handmatig installeren. Open hiervoor de gamedirectory en ga naar "packages" → "core" → "override" en plaats daar alles wat gedownload is. Vergeet niet om back-ups te maken wanneer u een bestand moet vervangen: als de wijziging niet werkt, kunt u alles terugzetten zoals het was. Er zijn ook meer geavanceerde installatiemethoden mogelijk: als er een "readme"-bestand in het archief met de mod is, controleer dan of er speciale instructies zijn voor een bepaalde wijziging.

Stap 4

U kunt uw leven vereenvoudigen door DAModder en DAO-Modmanager te gebruiken (ze zijn in wezen hetzelfde). Dit zijn programma's die analoog zijn aan Daupdater, maar een orde van grootte handiger: ze kunnen worden gebruikt om niet alleen wijzigingen, maar ook texturen te installeren. U hoeft niet direct met bestanden te werken, alles is beperkt tot het indrukken van de knop "Installeren" in het programmamenu.

Aanbevolen: