Hoe Afbeeldingsbestanden Op Een Dvd-schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Afbeeldingsbestanden Op Een Dvd-schijf Te Branden
Hoe Afbeeldingsbestanden Op Een Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Afbeeldingsbestanden Op Een Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Afbeeldingsbestanden Op Een Dvd-schijf Te Branden
Video: Hoe CDI-bestanden te branden voor Dreamcast met ImgBurn OP DE JUISTE MANIER 2024, Mei
Anonim

Gewoonlijk worden ISO-afbeeldingen van dvd's gebruikt voor gemakkelijke opslag van informatie of voor latere opname op vergelijkbare media. Om ISO-bestanden te schrijven en te lezen, moet u speciale hulpprogramma's gebruiken.

Hoe afbeeldingsbestanden op een dvd-schijf te branden
Hoe afbeeldingsbestanden op een dvd-schijf te branden

Noodzakelijk

  • - Dvd drive;
  • - dvd-schijf;
  • - ISO-bestand branden;
  • - Nero.

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudigste programma's voor het branden van ISO-images op schijf is het hulpprogramma ISO File Burning. Download dit kleine programma en voer het uit. Open de lade van het dvd-station en plaats er een lege schijf in.

Stap 2

Selecteer de schijf die u gebruikt in het overeenkomstige item van het programma. Stel de schrijfsnelheid van de schijf in op basis van uw persoonlijke prioriteiten en de mogelijkheden van deze dvd. Klik op de knop "Pad naar ISO" en geef de locatie op voor het opslaan van het afbeeldingsbestand dat u op schijf wilt branden.

Stap 3

Klik op de knop ISO branden en wacht tot het programma de vereiste bewerkingen heeft voltooid. Nadat u de lade van het dvd-station automatisch hebt geopend, sluit u deze zelf en controleert u de opgenomen gegevens.

Stap 4

Als u een schijf wilt branden met geavanceerde opties, of als u bestanden aan de schijf wilt toevoegen, gebruikt u Nero Burning Rom. Installeer dit hulpprogramma en voer het uit.

Stap 5

Selecteer DVD-Rom (Boot) in het snelmenu. Wacht tot het nieuwe menu wordt geopend en selecteer het tabblad "Download". Activeer het item "Beeldbestand", klik op de knop "Bladeren" en selecteer het gewenste ISO-bestand.

Stap 6

Open het tabblad "Opname" en stel de parameters in voor de uitvoering van dit proces. Schakel Schijf voltooien uit als u geen multiboot-dvd maakt.

Stap 7

Open het ISO-tabblad en activeer alle items met betrekking tot het menu "Lichtbeperkingen". Klik op de knop Nieuw. Zorg ervoor dat alle schijfkopiebestanden aanwezig zijn in het linkervenster van het hulpprogramma. Klik op de knop Nu branden en wacht tot de dvd klaar is met branden.

Stap 8

Zorg ervoor dat u de opgenomen bestanden controleert. Dit geldt met name bij het werken met opstartbare dvd's. Om deze schijven te testen, start u uw pc opnieuw op en kiest u ervoor om op te starten vanaf het dvd-station.

Aanbevolen: