Hoe Afbeeldingsbestanden Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Afbeeldingsbestanden Te Installeren
Hoe Afbeeldingsbestanden Te Installeren

Video: Hoe Afbeeldingsbestanden Te Installeren

Video: Hoe Afbeeldingsbestanden Te Installeren
Video: [PS2] GRATIS MC BOOT RUNNING GAMES ZONDER FIRMWARE ZONDER DISC GAMES VANAF DE HARDE SCHIJF 2024, Mei
Anonim

Mogelijk hebt u speciale software nodig om een schijfkopie op uw computer te installeren. Naast software moet u ook minimale kennis hebben van het gebruik ervan.

Hoe afbeeldingsbestanden te installeren
Hoe afbeeldingsbestanden te installeren

Noodzakelijk

Computer, schijfkopie, Daemon Tools-programma

instructies:

Stap 1

Het Daemon Tools-programma installeren. Dit programma kan zowel in betaalde als gratis versies worden aangeboden. Je kunt het altijd downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Om Daemon Tools op uw computer te installeren, dubbelklikt u op de installatiesnelkoppeling.

Stap 2

Tijdens de installatie wordt u gevraagd om de versie van het programma te kiezen: betaald of gratis. Nadat u de gratis versie hebt gekozen, klikt u op de knop "Volgende". Voer op de volgende pagina geen instellingen uit, het programma moet in de standaardmap worden geïnstalleerd. Het enige dat u kunt oplossen, is de installatie van afzonderlijke componenten voorkomen (Yandex-balk, de startpagina van de browser wijzigen, enz.). Door op de volgende knop te klikken, start u het proces van het installeren van het programma op uw computer. Aan het einde van de installatie zal het systeem aanbieden om de pc opnieuw op te starten. Selecteer "Ja, ik wil mijn computer opnieuw opstarten" en klik op "OK". Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, kunt u beginnen met het openen van de afbeelding.

Stap 3

Het zal enige tijd duren voordat het systeem de virtuele schijven heeft gemaakt en geconfigureerd. Nadat de melding "Het apparaat is geïnstalleerd en klaar om te werken" op het bureaublad verschijnt, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma op de taakbalk (bliksem in een cirkel). Verplaats de cursor in het menu dat wordt geopend naar "Virtuele stations" en verplaats de cursor vervolgens naar een van de verschenen stations. Selecteer het item "Afbeelding monteren" en zoek de benodigde afbeeldingsbestanden op uw pc via een speciale vorm van het programma. Nadat u de afbeeldingsbestanden hebt geselecteerd, klikt u op de knop "OK". U kunt de inhoud van de afbeelding bekijken in het gedeelte "Mijn computer".

Aanbevolen: